Sebium

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Sebium linija je namenjena čiščenju in negi kože z nevnetnimi aknami  (ogrci), vnetnimi aknami (papule, pustule, noduli, ciste) in nepravilnostmi.

Mešana ali mastna koža

Zaradi prekomernega izločanja sebuma ali loja je koža mešana, pusta, mastna in svetleča, njena tekstura je debela, pore pa razširjene.

Nevnetne akne – ogrci 

Vaša koža je svetleča in mastna. Na koži so prisotne nevnetne akne – ogrci ali komedoni. Pojavijo se predvsem na osrednjem delu obraza – čelo, nos, brada – in so posledica presežka sebuma.

Vnetne akne – rdeči in gnojni mozolji

Vaša koža se sveti in predvsem na T-predelu – čelo, nos, brada – so prisotne vnetne akne, kot so rdeči in gnojni mozolji, ki so posledica odvečnega sebuma. Koža ima veliko nepravilnosti in včasih celo brazgotine. Njena tekstura je še posebej debela, pore pa razširjene.

Oslabljena koža zaradi intenzivnih zdravljenj

Imate mastno kožo, ki je oslabljena, izsušena in razdražena zaradi intenzivnih dermatoloških zdravljenj.

Bioderma Sebium H2O micelarni losjon za čiščenje kože, 250 ml

Bioderma Sebium H2O micelarni losjon za čiščenje kože. Za obraz in oči. Primeren za mešano, mastno in aknasto kožo.

Sebium H2O je prva specifična micelarna voda za čiščenje obraza in odstranjevanje ličil, posebej oblikovana za mešano ali mastno kožo. Micelarni losjon posnema naravno sestavo kože in ob tem temeljito odstrani ličila ter popolnoma spoštuje tudi najbolj občutljivo kožo. Biološko uravnava kakovost sebuma in tako preprečuje mašenje por ter prečisti kožo. Micelarni losjon je dodatno obogaten s čistilnimi sestavinami – cinkovim glukonatom in bakrovim sulfatom – ki čistijo kožo in omejujejo izločanje sebuma.

Linija Sebium je namenjena čiščenju in negi kože z nevnetnimi aknami (ogrci), vnetnimi aknami (papule, pustule, noduli, ciste) in nepravilnostmi.

UPORABA BIODERMA SEBIUM H2O MICELARNI LOSJON:

Izdelek lahko uporabljate zjutraj in/ali zvečer – 7 dni v tednu. Bombažno blazinico prepojite s Sebium H2O. Nežno očistite in/ali odstranite ličila z obraza. Nanos ponavljajte toliko časa, da bo bombažna blazinica popolnoma čista. S čisto bombažno brisačo nežno osušite obraz.

PREDNOSTI SEBIUM H2O MICELARNEGA LOSJONA:

  • Nežno čisti in odstranjuje ličila, ob tem pa ne izsuši kože.
  • Kožo očisti in uravnava kakovost sebuma.
  • Nudi takojšen občutek svežine.

Dobro je vedeti:

  • Odišavljena formula.
  • Hipoalergen izdelek.
  • Ne vsebuje parabenov.
  • Nekomedogen izdelek.
  • Ne vsebuje barvil.
  • Se ne izpira.

Prikaz vseh 8 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave
X
X