puder

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Puder – Izbira ustreznega pudra za našo kožo je zelo pomembna, zlasti takrat, ko imamo težave z občutljivo kožo, aknami, kožnimi nepravilnostmi, rdečico ali neenakomerno poltjo.

Tako kot izdelki za nego kože so tudi pudri razviti z upoštevanjem posebnih zahtev določenih vrst in problematik kože. Zato bi vsakdo moral poznati vrsto svoje kože in skladno z njo izbrati puder, ki mu najbolj ustreza.

Zaprti prostori, stres in nepravilna prehrana lahko povzročijo akne in druge kožne nepravilnosti, zato je treba poiskati varen puder za njihovo prekrivanje, ki je namenjen prav takšni vrsti kože. Za osebe, katerih koža je nagnjena k aknam, je najpomembnejše, da uporabljajo varne izdelke, ki so nekomedogeni in dermatološko testirani. Pudri Dermablend [3D CORRECTION] sledijo natančno tem dermatološkim standardom, zato smo lahko prepričani, da so prava izbira za kožo, ki je nagnjena k aknam.

VICHY DERMABLEND [3D CORRECTION]PUDER 

Dermablend [3D CORRECTION] je s pomočjo posebej izbranih aktivnih sestavin glavni zaveznik mastne in k aknam nagnjene kože. Prednosti tega pudra so njegova nekomedogena formula, ki ne maši por in jim omogoča dihanje, ter sestavine, med katerimi najdemo salicilno kislino in eperulin, ki zmanjšujeta nepravilnosti in dan za dnem pomirjata kožo.

VICHY DERMABLEND KOREKTIVNI TEKOČI PUDER

Kateri puder izbrati v primeru temnih lis in podočnjakov? Težave s temnimi lisami in podočnjaki bo s prekrivanjem odpravil korektivni tekoči puder-Dermablend. Ta vsebuje visoko koncentracijo pigmentov in sredstva z učinkom mehkega fokusa, ki zagotavljajo zmogljivo korekcijo polti. Njegova lahka tekstura pa se preprosto razmaže in koži zagotovi naraven videz.

Pomembno je poudariti, da pudri Dermablend nudijo dodatno zaščito v toplih, sončnih dneh, saj njihova formula vsebuje zaščitni faktor, zaradi svoje obstojnosti, ki traja kar 16 ur, pa bodo kos tudi najbolj napornim dnem.

VICHY LIFTACTIV FLEXILIFT TEINT PUDER

Za ženske, ki želijo, da bi njihov puder hkrati deloval tudi nega proti gubam, je na voljo LIFTACTIV FLEXILIFT Teint. Ta tekoči puder s silikonsko teksturo, ki napenja kožo, zagotavlja takojšen učinek liftinga. Na koži pa pričara zdrav sijaj. Njegova formula je hipoalergena in nekomedogena ter obogatena s Collagylom. To je spojina treh vodilnih Vichyjevih aktivnih sestavin, ki jih najdemo v izdelkih proti gubam.

Prikazovanje 1–24 od 26 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave