Nuxuriance Ultra

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Nuxuriance Ultra je linija izdelkov za regeneracijo kože z globalnim anti-age učinkom temelji na Bi-cvetličnih celicah žafrana in bugenvilije, ki koži vračajo čvrstost in mladostni izgled ter obudijo njen sijaj.

Linija Nuxuriance Ultra v jedru svojih formul vsebuje na milijone Bi-cvetličnih celic. Ta inteligentna aktivna sestavina spodbuja nastanek novih kožnih celic in tako deluje na vse znake staranja. Rezultat je gladka in bolj gosta koža.

Poleg globalnega anti-age učinka, izdelki na koži puščajo edinstven podpis, saj povezujejo izjemno čutnost tekstur s prefinjeno nežnostjo dišav.

Odkrijte učinkovitost, ki vam jo nudi celoten tretma z linijo Nuxuriance Ultra (po nanašanju seruma, izdelka za nego predela okoli oči in ustnic, dnevne kreme in nočne kreme):
• Gube so zapolnjene pri 92 %* uporabnic.
• Koža je bolj gosta pri 78 %* uporabnic.
• Koža je bolj sijoča pri 92 %* uporabnic.
• Obraz je preoblikovan pri 77 %* uporabnic.
• Fine linije so zapolnjene pri 78 %* uporabnic.

Kako se boriti proti znakom, ki jih na naši koži pusti čas?

V boju proti znakom, ki jih pusti čas, redno uporabljajte kozmetično nego, ki je primerna za vašo starost in vaš tip kože:

Pri 20-ih letih: kožo vsak dan navlažite.

To je bistvena poteza, s katero boste preprečili nastanek gub, saj boste kožo s primerno antioksidantno nego zaščitili pred prostimi radikali.

Po 30. letu: osredotočite se na prve gube.

Pojavijo se na predelu okoli oči, na čelu …. Gre za izrazne gubice. Izberite posebno nego proti prvim gubicam, ki sprošča linije in gladi gube.

Po 40. letu: zapolnite gube in ponovno učvrstite kožo.

Nega proti gubam, ki jo uporabljate, mora delovati na proteine, ki so ključnega pomena za čvrstost vaše kože (kolagen, elastin …).

Po 50. letu: pomagajte koži pri njeni obnovi.

Potrebujete globalno anti-age nego, ki bo zgladila gube, zapolnila fine linije, preoblikovala obraz in koži povrnila sijaj. Kakšna nega bi bila idealna? Nega, ki spodbuja obnavljanje glavnih kožnih celic.

Prikaz vseh 8 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave
X
X