Nuxe Men

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!

Nuxe Men predstavlja izdelke za nego moške kože, ki temelji na aktivnih izvlečkih hrasta in gabra.

Inovacija NUXE

NUXE revolucija med izdelki za nego moške kože s prvim anti-age fluidom NUXE Men Nuxellence®, ki vsebuje kar 4 patente.

Nova generacija anti-age izdelkov, ki je popolnoma prilagojena potrebam moške kože, ne glede na starost, gladi gube ter učvrsti in poživi kožo.

NUXE Men Nuxellence® ustreza zahtevam moške kože, saj je njegova fina in lahka tekstura posebej prilagojen njihovi koži. Izjemno nežna formula z nelepljivo in nemastno teksturo je idealna za po britju in ustreza vsem tipom kože in vsem starostim.

Če bi lahko izbral le en izdelek, katerega naj izberem?

Če bi lahko izbrali le en izdelek, izberite NUXE men Nuxellence, ki je primeren za vse tipe moške kože in za vse starosti. Kožo napolni z energijo in razkrije njen mladostni sijaj. Pozabite na pusto polt, globoke gube in znake utrujenosti! Zaradi nemastne in nelepljive teksture predstavlja idealno nego.

Kakšen je postopek popolnega britja?

  1. Kožo pripravite na britje z nežnim čistilnim izdelkom, ki ga nato sperite z mlačno vodo. Prav tako lahko na koži naredite nežen piling, s čimer boste odstranili odmrle celice in se izognili vraščanju dlak.
  2. Britje za kožo predstavlja enega izmed bolj agresivnih dejavnikov. Vedno uporabite gel za britje, da bo rezilo po koži drselo bolj gladko.
  3. Da bi preprečili reakcijo kože, uporabite izdelek za nego kože po britju, s čimer boste kožo pomirili, navlažili in zaščitili.

Kateri izdelek je primeren za mojo kožo?

Vsaka koža ima lahko svoje posebnosti, tudi moška.

– Se vaša koža sveti? Potem je mastna ali mešana. Uporabite vlažilni gel, ki koži nudi mat učinek.

– Je vaša koža tanka in jo zateguje? Potem je normalna do suha. Uporabite večnamenski balzam, ki kožo pomiri in ji vrača udobje.

Prikaz vseh 7 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave
X
X