Mineral 89

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Mineral 89 je izdelek, ki zagotavlja visoko raven varnosti in tolerance tudi na zelo občutljivi koži. Vsebuje le 11 sestavin, zaradi česar je še posebej primeren za občutljivo kožo. Ta izdelek lahko postane del vsake negovalne rutine v katerem koli življenjskem obdobju.

Ali je treba booster Minéral 89 uporabiti pred katero koli drugo nego in v vseh življenjskih obdobjih, da bi izboljšali učinek takšne nege?

Uporaba boosterja Minéral 89 je namenjena predvsem za izboljšanje in ohranjanje zaščitne funkcije kože. Ko to storimo, bo vsaka druga nega imela boljše izhodišče (boljše stanje kože) in bo posledično zagotovila boljše učinke. Booster Minéral 89 lahko uporabimo pred katero koli drugo nego, serumom ali kremo, njegova uporaba pa je primerna v vseh življenjskih obdobjih.

Kakšen je vrstni red uporabe izdelkov za čiščenje obraza, nato pa še nege?

Če sprašujete za vrstni red, to pomeni, da želite uporabiti več različnih izdelkov, ne pa možnosti 2v1 ali 3v1. Podpiramo. Rutina bi lahko bila takšna: umivanje, micelarna voda ali losjon, booster, serum, krema in nega za področje okoli oči; vendar pa to ni edina možna rutina.

Če uporabljamo losjon, ali ga moramo nanesti pred ali po boosterju Minéral 89?

Če mislite na losjone za čiščenje obraza ali tonike, je treba te nanesti pred uporabo boosterja Minéral 89.

Ali lahko Minéral 89 nanesemo na vlažno kožo takoj po toniku, ali pa je treba obraz najprej posušiti?

Minéral 89 nanesite na suho in čisto kožo. Če je koža še malenkost vlažna, na primer zaradi tonika, ki ste ga nanesli prej, to ne bo vplivalo na delovanje boosterja

– Vichy Mineral 89 booster nega, 50 ml

Prikaz vseh 3 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave
X
X