Liftactiv

Dodajte še za 30,78  izdelkov za brezplačno dostavo!

Vichy Liftactiv Supreme – Vichy-eva najboljša nega proti globokim gubam in izgubi čvrstosti z učinkom liftinga in biološkim delovanjem.

Sprememba je vidna že po 4 dneh*. Tudi za občutljivo kožo. (*Samo-ocena na 129 ženskah, ki so uporabile izdelek Liftactiv)

REVOLUCIONARNA SESTAVINA PROTI STARANJU

Z retinolom, antioksidanti, kislinami AHA in vitaminom C, ki so vse bolj prisotni v izdelkih za nego kože, se vam morda zdi, da vsak mesec dobimo novo najboljšo aktivno sestavino.

Moč peptidov

En način za doseganje slednjega je izbira aktivnih sestavin, ki ciljno delujejo na ključna vlakna v koži, kolagen in elastin. Peptidi so močna skupina sestavin proti staranju, ki dokazano učinkovito delujejo in vitro. V telesu, natančneje hormonih, ki povzročajo pozitivne učinke, kot so endorfini in oksitocin, se peptidi nahajajo naravno in delujejo tako, da se vežejo z receptorskimi celicami ter aktivirajo presnovo, npr. spodbujajo kožo, da proizvaja več kolagena, ali absorbira in porablja maščobe. Med najučinkovitejše peptide, ki se uporabljajo tudi v izdelkih za nego kože, spadajo peptidi iz graha in tripeptidi.

Kako jih vključiti v lepotno rutino

Izbira izdelkov za nego kože s peptidi, kot je Liftactiv Collagen Specialist, je naložba v mladostnost in lepoto kože. V kombinaciji z drugimi sestavinami lahko delujejo še močneje.

Liftactiv Collagen Specialist je razvit posebej za odpravljanje znakov izgube kolagena na koži, zato ne preseneča, da vsebuje veliko peptidov. Vsebuje 38 % aktivnih sestavin, kar je največji delež aktivnih sestavin med vsemi izdelki znamke Vichy, peptidi pa se nahajajo v hipoalergeni formuli, ki nežno deluje na občutljivo kožo. V kombinaciji z vitaminom C proti pigmentaciji, eperulinom za pomiritev kože in HEPES-om za glajenje površine kože peptidi, ki jih vsebuje izdelek Liftactiv Collagen Specialist, dopolnjujejo učinkovito formulo proti staranju. Preizkušanja so pokazala izboljšanje čvrstosti kože, zmanjšanje drobnih linij in gub okrog oči, gub na čelu ter nazolabialnih gub ter celovito izboljšanje obnove vrhnjice, kar zagotavlja mladostnejši in bolj spočit videz.

Prikazovanje 1–12 od 16 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave