Effaclar

Dodajte še za 34,26  izdelkov za brezplačno dostavo!

Effaclar linija. S svojim edinstvenim znanjem na področju fiziologije kože so Laboratoriji La Roche-Posay razvili profesionalno linijo za zagotavljanje dermatoloških rešitev, prilagojenih za vse profile mastne kože.

La Roche Posay Effaclar Ultra serum, 30 ml

La Roche Posay Effaclar Ultra serum v popolnem ravnovesju med učinkom pilinga in pomirjujočim delovanjem vsakodnevno odmašuje pore in zmanjšuje trdovratne nepravilnosti ter madeže.

Novi Effaclar serum vsebuje visoko koncentracijo kislin, ki luščijo kožo in delujejo v kombinaciji s pomirjujočim nacinamidom za boj proti ogrcem, mozoljem, kožnim madežem in vidnim poram. Ta formula, ki ne potrebuje izpiranja, pusti kožo čisto in prečiščeno.

La Roche Posay Effaclar peneči čistilni gel

La Roche Posay Effaclar peneči čistilni gel je namenjen čiščenju mastne in občutljive kože.

La Roche Posay peneči čistilni gel nežno čisti kožo, zahvaljujoč čistilnim učinkovinam, ki spoštujejo občutljivo kožo. Odpravlja nečistoče in odvečni sebum, obenem pa ohranja kožo čisto in svežo. S pomirjevalno termalno vodo La Roche-Posay, ki deluje proti razdraženosti – pH 5,5 – Brez mila – Brez alkohola – Brez barvil – Brez parabenov.

La Roche Posay Effaclar Duo+ gel krema, 40 ml

Duo+ gel krema zmanjšuje močno izražene nepravilnosti in nastale madeže.

Duo+ gel krema predstavlja popolno oskrbo proti nepravilnostim, s čimer hitro pomaga pri čiščenju obstoječih madežev ter preprečuje njihovo ponovno pojavljanje. Primer takšnih nepravilnosti so lise na koži.

Učinkovitost že po 12 urah*. (*Instrumentalni test, 43 prostovoljcev)

La Roche Posay Effaclar A.I. korektor, 15 ml

La Roche Posay A.I. korektor za ciljano odpravljanje nepravilnosti. Globinsko čisti nepravilnosti in preprečuje brazgotinjenje. Lokalni izbruhi na mastni koži z nepravilnostmi.

Intenzivna nega za lokalno uporabo, ki globinsko čisti nepravilnosti, s čimer pospeši njihovo resorpcijo in preprečuje brazgotinjenje:

– Niacinamide ustavi razvoj izbruhov,

– kombinacija piroctone olamina in glycacila razkužuje in deluje proti razmnoževanju bakterij za hitrejšo resorpcijo nepravilnosti,

– LHA pospešuje mikroluščenje, obnovitvena termalna voda La Roche-Posay pa spodbuja obnovo kože.

Prikazovanje 1–12 od 13 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave
X
X