Curaprox

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Curaprox – blagovna znamka Curaden- ponuja vrhunske izdelke iz Švice za ustno nego.

Ščetkanje zob z izdelki Curaprox je zabavno in preprosto. Vidite lahko pozitivne učinke. Čudoviti izdelki Curaprox vas bodo motivirali k temeljitemu čiščenju. V svojih prizadevanjih, da bi razvili najučinkovitejše in najbolj privlačne izdelke za ustno nego na svetu, se ne bomo nikoli ustavili. Tako vsak dan osvajamo nove navdušence.

Linija Perio Plus:

Izdelki Perio Plus+ vsebujejo klorheksidin in CITROX®, naravni izvleček bioflavonoidov iz grenke pomaranče, ki okrepi protibakterijski učinek. Priporočamo pri vnetju dlesni. Brez alkohola.

CITROX® in klorheksidin: skupaj v boju proti škodljivim bakterijam.

Ščiti zobe, dlesni in ustno sluznico (tkivo, ki obdaja ustno votlino) ter preprečuje ponovno nastajanje zobnih oblog.

Prijeten okus, ki ne draži. Brez alkohola.

Kaj imajo ustne vodice Forte, Protect, Balance in Regenerate ter gel Focus in zobna pasta Support skupnega? Vsi izdelki vsebujejo kombinacijo dokazano učinkovitega klorheksidina in naravnih bioflavonoidov, ki skupaj zagotavljajo edinstveno močno protibakterijsko delovanje izdelkov Perio Plus+.

Priporočamo pri vnetju dlesni in parodontitisu.

Zbogom slab zadah!

Preprosto postrgajte jezik od korena proti konici – skoraj brez pritiskanja. Strgalo uspešno odstrani bakterije in druge obloge, ki povzročajo slab zadah. Od samozavesti s svežim dahom vas vedno ločita le dve sekundi.

Samo dve sekundi potrebujete za samozavest s svežim dahom. Razliko lahko vidite – in zavohate – od dneva, ko strgalo za jezik uporabite prvič. Za razliko od drugih podobnih izdelkov je to strgalo oblikovano tako, da zmanjša možnost refleksa na bruhanje.

Spoznajte pomočnike Curaprox, ki vam pomagajo na vseh področjih ustnega zdravja, od izraščanja zob do odpravljanja slabega zadaha ter nege zobne proteze. Poleg tega pripomorejo k zdravi ustni mikroflori.

Prikazovanje 1–12 od 81 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave