Creme Fraiche de Beaute

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Creme Fraiche de Beaute – zaradi edinstvene kombinacije rastlinskih mlečkov in izvlečka rdeče alge ta vlažilna linija koži nudi 48-urno vlaženje, jo pomirja in ščiti pred onesnaženostjo.

Laboratorij Nuxe je izpopolnil linijo Creme Fraiche de Beaute, ki koži nudi 48-urno vlaženje(1), jo ščiti pred onesnaženostjo in jo pomirja. Nova formula poveča zaščito kože in zagotavlja čutni užitek dolgotrajnega naravnega vlaženja.

Creme Fraiche de Beaute združuje čutno svežino in pomirjujočo nežnost, saj vsebuje naravne rastlinske mlečke in izvleček rdeče alge. Ta intenzivno in neprekinjeno vlaži epidermis, hkrati pa nudi občutek pomirjene kože, ki ga zagotavlja tudi mlečna infuzija(2). Rastlinski mlečki kožo intenzivno vlažijo in jo ščitijo pred onesnaženostjo.

Crème fraîche® de beauté je kot parfum, ki z ženstvenimi dišečimi notami uročijo vse vaše čute z nežnim cvetličnim podpisom – z zgornjimi notami frezij in petitgrain-a, srednjimi notami cvetov pomarančevca in jasmina ter temeljno lesno noto.

Rezultati negovalne linije Crème fraîche® de beauté:
– koža je intenzivno navlažena, sveža in nežna pri 100% (2) prostovoljk;
– koža je pomirjena, občutek neudobja in razdraženosti je zmanjšan pri 100% (2) prostovoljk.

Kakšen naj bo moj lepotni ritual za dehidrirano ali izsušeno kožo?

1: Izberite ustrezen ritual čiščenja kože! Uporabite izdelek, ki se ne spira z vodo (micelarna vodica ali mleko za odstranjevanje ličil). Enkrat tedensko naredite nežen piling, s katerim boste odstranili odmrle celice in koži povrnili sijaj.

2: Zjutraj in/ali zvečer kot podlago nanesite serum, ki bo vašo kožo odžejal, nato pa vlažilno kremo. Izberite teksturo, ki je primerna vašemu tipu kože:

– za mešano kožo izberite 48-urni vlažilni fluid z učinkom matiranja,

– za normalno kožo uporabite 48-urno vlažilno kremo,

– za suho do zelo suho kožo uporabite 48-urno obogateno vlažilno kremo.

3: Enkrat tedensko si vzemite čas in na obraz nanesite 48-urno vlažilno SOS masko. Pustite delovati 10 minut, da se vaša koža napije vode in da se v trenutku pomiri občutek neudobja.

Prikaz vseh 5 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave