Atoderm

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Atoderm linija je namenjena čiščenju in negi zelo suhe kože in kože z atopijskim dermatitisom.

Deluje na subjektivne in objektivne znake, kot so zategovanje, srbenje, zbadanje, suhost kože (kseroza), hrapavost, izpuščaji, rdeči kožni madeži, razpoke in ekcem (suha, pordela koža, luske).

Suha in zelo suha koža

Kožo ves čas zateguje, je pusta in groba, izgubila je svojo prožnost in mehkobo. Njena suhost je lahko posledica naravnega staranja kože, zdravil ali zunanjih dejavnikov (suh mraz, veter, nenadne vremenske spremembe, kozmetični izdelki, ki škodujejo koži ali jo izsušijo, pogosto umivanje…).

Atopijski dermatitis

Koža je nenehno suha ali zelo suha in včasih je prisotna srbečica, ki je lahko zelo močna. Suhost kože je posledica spremenjene in oslabljene kožne bariere, zaradi pomanjkanja lipidov ali maščob, kar lahko povzroči vnetne reakcije in pojav ekcema.

Potencialno atopijska koža

Več kot polovica dojenčkov se rodi s poškodovano kožno bariero, zaradi česar koža postane zelo suha. Inovacija iz Laboratorija BIODERMA od samega rojstva naprej preprečuje, da bi se suhost kože poslabšala in prešla v zelo suho potencialno atopijsko kožo.

Bioderma Atoderm Intensive Baume balzam za nego zelo suhe kože

Bioderma Atoderm Intensive Baume balzam emolientna in obnavljajoča krema za nego atopijske kože dojenčkov, otrok in odraslih. Na voljo v različnih pakiranjih.

Za obraz in telo, za vsakodnevno uporabo in v kombinaciji s kortikosteroidi.

Atoderm Intensive Baume hitro ustavi srbečico in zmanjšuje potrebo po praskanju, zahvaljujoč se dermatološki aktivni sestavini PEA, ki deluje proti srbečici.

Obogaten je s pomirjujočimi in čistilnimi sestavinami, ki razdraženo kožo takoj pomirijo. S pomočjo ekskluzivnega kompleksa Lipigenium dolgoročno obnavlja kožno bariero. Le-ta vsebuje biolipide, ki so naravno prisotni v epidermisu.

Patent Skin Barrier Therapy po eni strani omejuje adhezijo in širjenje Staphylococcus aureus-a, po drugi strani pa prodiranje alergenih snovi, ki so glavni povzročitelji poslabšanja suhosti kože.

UPORABA:

Bioderma Atoderm Intensive Baume balzam se uporablja enkrat ali dvakrat dnevno – 7 dni na teden. Lahko se uporablja vsak dan in v kombinaciji s kortikosteroidi.

Kožo najprej umijte z ustreznim čistilnim izdelkom (Atoderm Huile de douche ali Atoderm Intensive gel Moussant) in jo nežno osušite. Nato na obraz in/ali telo nanesite emolientno in obnavljajočo kremo Atoderm Intensive Baume.

Ostale izdelke Atoderm si lahko ogledate tukaj.

Za suho kožo sta značilna zategnjenost in pomanjkanje prožnosti, ki se včasih kombinirata s srbenjem in luščenjem. Rešitev BIODERMA: Atoderm, linija izdelkov za čiščenje in nego obraza in telesa, prilagojena suhi, zelo suhi ali atopični koži za vsakodnevno uporabo, pa tudi s tretmaji proti ekcemom ali srbenju … Vsi osnovni izdelki so namenjeni za neženo, udobeno kožo! Poslovite se od zategnjene kože, ki srbi po prhanju!

Prikaz vseh 12 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave
X
X