akne

Dodajte še za 32,20  izdelkov za brezplačno dostavo!
Akne – obstajajo različni načini, kako lahko odpravite in pomagate preprečiti nepravilnosti in skrbite za kožo, nagnjeno k aknam.

Akne in ustrezna nega kože

Kožo čistite zjutraj in zvečer. Pazite, da dosledno odstranite vsa ličila, preden se odpravite spat.

Izbirajte izdelke za čiščenje, vlaženje in nego kože, ki so bili posebej zasnovani za kožo, nagnjeno k nepravilnostim in aknam. Uporabljajte samo izdelke, ki so dokazano nekomedogeni (tj. ne povzročajo aken), in če se zdravite z zdravili proti aknam, izberite izdelke, ki so združljivi z vašo terapijo.

Linija Eucerin DermoPure dokazano zmanjša nepravilnosti, pomiri razdraženost in preprečuje pojav novih nepravilnosti ter vključuje izdelke, ki delujejo skupaj z zdravili proti aknam.

Zakaj potrebujem posebno redno nego?

Če ima vaša koža nepravilnosti ali je nagnjena k aknam, ji bodo dobro deli izdelki za čiščenje in nego, ki so bili posebej razviti za njene potrebe. Na embalaži poiščite naslednje lastnosti:

Brez mil
Naravna pH-vrednost zdrave kože je rahlo kisla. Koža, nagnjena k nepravilnostim, je običajno bolj alkalna, in ker ima milo alkalno pH-vrednost, še bolj poruši naravno ravnovesje kože in jo naredi bolj dovzetno za okužbe.

Nekomedogeno
Nekomedogeni izdelki ne vsebujejo sestavin, ki lahko zamašijo pore (zamašene pore so znane tudi kot komedoni). Zamašene pore povzročijo nastanek ogrcev in mozoljev.

Nemastno
Koža, nagnjena k nepravilnostim in aknam, že sama tvori preveč sebuma, zato se izogibajte mastnim izdelkom.

Komedolitični učinek
Komedolitični izdelki so tisti, ki razgradijo komedone (ogrce in mozolje) ter odprejo zamašene pore.

Keratolitični učinek
Keratolitični izdelki raztopijo trde čepe v koži in pospešijo naravni proces luščenja odmrlih kožnih celic.

Rahlo kisla pH-vrednost
Koža, nagnjena k nepravilnostim, je bolj alkalna kot normalna koža, ki ima rahlo kislo pH-vrednost. Priporočljivo je, da so izdelki za kožo z nepravilnostmi rahlo kisli, saj to pomaga koži povrniti optimalno pH-vrednost.

Prikazovanje 1–12 od 99 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave
X
X