Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Paro je priznana blagovna znamka podjetja Esro AG z Švice, ki je že od leta 1969 usmerjeno v razvoj inovativnih profesionalnih izdelkov za ustno nego, ki so zaščiteni z mednarodnimi patenti.

Najpomembnejše inovacije so s področja medzobne tehnologije. Zaradi posebnih prekrivnih materialov njihove medzobne ščetke omogočajo prijetno in nebolečo uporabo. Paro ima premišljen sistem pritrjevanja medzobnih ščetk. Tehnologija trikotnega anatomskega oblikovanja zagotovi do 30% temeljitejše čiščenje medzobnih prostorov v primerjavi s klasičnimi.

Paro® ISOLA tehnologija

Esro AG je prvi proizvajalec, ki je v proizvodne procese uvedel prekrivanje žic s plastičnim materialom. Paro® ISOLA je patentirana tehnologija, uporabljena na vseh vrstah medzobnih ščetk paro®. Izolirana žica predstavlja jedro, na katero so pritrjene nežne ščetine medzobne ščetke. Zahvaljujoč kvalitetni Paro® ISOLA prevleki, se kovinska žica med uporabo ne dotika zob, dlesni, zalivk, kron ali mostičkov. To preprečuje poškodbe ter boleč »baterijski učinek«, ki nastane zaradi sprostitve ionov bi-polarnih elementov.

Univerzalen sistem zamenljivih medzobnih ščetk Paro® ISOLA-F

Zamenljive medzobne ščetke Paro® ISOLA-F in Paro® ISOLA 3STAR so kompatibilne z vsemi tipi držal Paro® in klasičnimi zobnimi ščetkami Paro®. Zaradi naprednega in higienskega mehanizma se ščetke enostavno menjujejo – ščetko se vstavi v luknjico in obrne. Tako se v držalu dobro zatakne in jo je mogoče prav tako enostavno odstraniti ročno ali s pomočjo higienske kapice.

Paro® 3STAR tehnologija – anatomsko oblikovane medzobne ščetke

Da bi zadovoljili potrebe vsakogar, ponuja Paro® široko paleto medzobnih ščetk v različnih premerih in oblikah. Zraven klasične ščetke okroglega prereza je Paro® razvil tehnologijo 3STAR, kjer ščetke s trikotnim prečnim prerezom posnemajo anatomsko obliko medzobnega prostora. Zaradi tega se v medzobne prostore prilegajo po meri in jih do 30% bolje očistijo.

Prikazovanje 1–12 od 29 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave