Neutrogena

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
V podjetju Neutrogena smo obsedeni z zdravjem vaše kože, zaradi česar sta nam varnost in preglednost sestavin bistvenega pomena. To, kar vključimo v svoje izdelke, je prav tako pomembno kot tisto, kar iz njih izključimo.

V podjetju Neutrogena se trudijo, da vam ponudijo najboljšo formulo, in sicer na naslednji način:

  • Naši izdelki so formulirani z znanstveno dokazanimi učinkovitimi sestavinami, kot so glicerin, hialuronska kislina, retinol in pantenol.
  • Naši izdelki so klinično dokazani in razviti v sodelovanju z dermatologi, upoštevajoč visoke standarde zdravja in varnosti.
  • Naši izdelki so formulirani brez triklosana, polietilenskih mikrokroglic, ftalatov in konzervansov, ki sproščajo formaldehid.

Staranje, anti-age

Eden od najočitnejših vidnih znakov staranja je pojav povešanja in gub na čelu, ki nastanejo zaradi spremembe dermisa, saj ta postane tanjši, bolj krhek in izgubi zaščitno plast podkožne maščobe.

Staranje kože je zapleten pojav, ki nastane zaradi notranjih in zunanjih dejavnikov:

  • Notranji dejavniki sta genetika in rezultat poteka časa. Seveda se temu procesu praktično ni mogoče izogniti in ga ne moremo nadzirati.
  • Zunanji dejavniki so lahko kajenje, slaba prehrana in izpostavljenost soncu. Ta postopek ni neizogiben in povzroča prezgodnje staranje kože. Dejansko naj bi v 80-% primerih vzrok za staranja obraza bila posledica izpostavljenosti soncu.

Prezgodnje gube na čelu

Gube na čelu nastanejo predvsem zaradi obrazne mimike, torej so sledi ponavljajočega se gibanja naše kože. Gube na čelu nastanejo, ker nagubana območja izgubijo kolagen in elastičnost.

Čeprav je normalno, da se gube pojavljajo s starostjo, obstajajo tudi mlajše osebe z gubami, saj so te gube močno povezane z obrazno mimiko.

Kako zmanjšati gube na čelu?

Za zmanjšanje gub moramo na vsak dejavnik, ki vpliva na staranje kože, ukrepati ločeno. Tako jih lahko popravimo in/ali preprečimo.

Prikazovanje 1–12 od 50 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave