Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Hyfac Original linija – za mladostniško kožo nagnjeno k aknam
Hyfac Woman linija– odrasla koža z nepravilnostmi
Hydrafac linija – dnevna vlažilna nega prilagojena za vse potrebe kože

Original linija

Akne izkusi 75% mladostnikov, težko jih je odstraniti in povzročajo precej nevšečnosti. Hyfac Original je ena izmed prvih kozmetičnih linij razvita za kožo nagnjeno k nepravilnostim (akne, ogrci mozolji…). Svojo učinkovitost dokazuje že skozi 30 let razvoja in je postala pogosta izbira številnih dermatologov.

Woman linija

Akne se pojavijo pri polovici odraslih žensk. Ne glede na to ali gre za majhen mozolj ali razvite akne, le te povzročajo mnogo nevšečnosti. Hyfac Women je ena izmed prvih kozmetičnih linij, ki lahko ponudi celovito in učinkovito nego za ženske z mastno kožo nagnjeno k aknam.

Nega izbrana za specifične potrebe.

Woman je dermatološka kozmetična linija namenjena ženskam z mastno kožo nagnjeno k nepravilnostim (akne, ogrci, komedoni, ciste). Prepričala vas bo že njena učinkovitost, navdušeni pa boste tudi na sladkim dotikom in vonjem, ki bo iz vsakodnevno nego kože spremenil v čisti užitek.

Linijo sestavljajo: micelarna voda za čiščenje in odstranjevanje ličil, maska proti mozoljem (medicinski pripomoček), global care krema proti aknam, SOS obliži za izsuševanje aken in nežni piling.

Hydrafac linija

Vlaženje je dnevna rutina, ki zagotavlja dobro uravnovešenost kože. Ustrezno navlažena koža je zaščitena, odporna in zdravega videza. Namen linije Hydrafac je koži ponuditi ustrezno hidratacijo skozi ves dan v vseh pogojih.

Hydrafac ponuja dve kremi, ki sta prilagojeni vsem potrebam kože:

  • Hydrafac lahka vlažila krema: namenjena mešani koži in odlična za ličila v poletju.
  • Hydrafac bogata vlažila krema: namenjena suhi koži, za čez zimo, ali kot nočna krema

Prikaz vseh 7 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave