Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Po več kot 80 letih raziskav in razvoja na področju zdravja in nege kože, v sodelovanju z dermatologi, je podjetje Dr. Hobein (Nachf.) GmbH, med. pravo ime za usposobljenost in varnost, ko gre za nego kože. EUBOS izdelki so primerni za vsak tip kože in vsebujejo izbrane aktivne sestavine z dokazanimi in dokumentiranimi učinki na kožo.

LINIJE

Anti-Age – HYALURON

Eubos Anti Age linija preprečuje predčasno staranje kože. Poleg dermatološkega filtra Hyaluron vsebuje tudi sestavine, ki stimulirajo naravno proizvodnjo hialuronske kisline in kolagena.

Nega kože diabetikov – DIABETIS CARE

Koža diabetikov potrebuje posebno nego. Eubos linija za diabetike vsebuje posebne učinkovine v kombinaciji z olji, ki intenzivno vlažijo, pomirjajo razdraženo kožo in pomagajo krepiti njeno zaščitno funkcijo. Redna uporaba pomaga izboljšati vlažnost in elastičnost kože. Naravna kožna pregrada se okrepi in s tem nudi podporo zaščitni funkciji kože.

Občutljiva koža

Eubos Sensitive je linija za občutljivo in rahlo razdraženo kožo. Sestavine kožo pomirjajo in spodbujajo njen obrambni mehanizem. Izdelki te linije delujejo regenerirajoče in zaščitno, izboljšajo strukturo kože ter jo oskrbijo z veliko vlage in lipidi.

Osnovna nega – BASIC CARE

Eubos osnovna linija vključuje izdelke za nečisto, mešano, normalno in suho kožo. Izdelki za čiščenje (losjoni za umivanje, šamponi, kopeli) so primerni tudi kot terapevtski tretma za suho kožo. Kreme in losjoni za nego kože po umivanju pa ščitijo bariero kože in oskrbujejo kožo z maščobo in vlago.

Suha koža – UREA

Eubos dermatološka nega za suho in zelo suho kožo je razvita po najnovejših dermatoloških ugotovitvah. Predstavlja optimalno zaščito kože saj koži zagotavlja ravnovesje vlage in lipidov. Linija je še posebej primerna za nego pri atopijskem dermatitisu, diabetesu in zreli koži. Izdelki ne vsebujejo parfuma, barvil, lanolina, parabenov in parafina.

Otroška nega – HAUT RUHE

Eubos otroška linija je primerna za nego kože dojenčkov in otrok ali kot spremljevalna terapija pri atopijskem dermatitisu. Uporabljajo jo lahko tudi odrasli z občutljivo suho kožo. Izdelki ne vsebujejo parfuma in sintetičnih dišav, konzervansov, PEG derivatov in lanolina. Linija je dermatološko destirana, priporočajo pa jo dermatologi in pediatri.

Prikazovanje 1–12 od 42 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave