Arkopharma

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Arkopharma je farmacevtski laboratorij, specializiran na področju fitoterapije. Je vodilni evropski proizvajalec zdravil in prehranskih dopolnil rastlinskega izvora.

Arkoroyal je prva linija matičnega mlečka z oznako »odgovornega čebelarstva«!

Certifikat neodvisnega organa zagotavlja, da je matični mleček iz okolja, ki ni onesnaženo, zahvaljujoč se rednemu nadzoru kakovosti zraka, vode in tal v 20 km2 pasu okoli panjev Arkopharma. Pri formulaciji izdelkov se uporablja samo matični mleček, proizveden s strani čebel, ki se hranijo izključno z naravnimi ali organskimi viri.

Okus matičnega mlečka mi ni všeč – kaj mi lahko ponudite?

V Laboratoriju Arkopharma smo razvili tudi matični mleček s prijetnim okusom medu in pomaranče.

Matični mleček vsebuje estrogenu podobne molekule, ali se ga zato ne sme uživati v primerih hormonsko odvisnega raka?

Previdnost je potrebna pri osebah, ki so v preteklosti že zbolele za hormonsko odvisnim rakom. Matični mleček namreč vsebuje nenasičene maščobne kisline 10 HDA z antibakterijskim, antivirusnim in antiparazitnim delovanjem. Več študij je pokazalo, da 10 HDA delujejo na estrogenske receptorje v tumorskih celicah. Zato je bolje, da se z bolnikom z rakom oziroma osebam, ki so v preteklosti imele anamnezo hormonsko odvisnega raka, jemanje matičnega mlečka ne predpisuje (Vir:  Moniteur des pharmacies št. 3157, 24. december 2016.).

Ali lahko matični mleček povzroči povečanje telesne teže?

Matični mleček v majhnih količinah ne vpliva na telesno težo. V primerjavi z medom (80 %) vsebuje relativno malo sladkorja (približno 15%). Njegova kalorična vrednost je 140kCal/100g, kar pomeni, da ima matični mleček (1500 mg) v ampuli Arkoroyal® 2 kCal, kar je enako kot ena jagoda!

Prikazovanje 1–12 od 27 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave