Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Anaya vrhunska naravna dermokozmetika!

Anaya je sinergija naravnih sestavin, zelišč in olj ter ionizirane vode, ki združeni z izbranimi izdelki EM* tehnologije, dnevno negujejo, obnavljajo in varujejo vašo kožo pred zunanjimi vplivi in drugimi dejavniki.

Anaya je edina popolna negovalna linija aktivnih in informativno prevodnih kozmetičnih izdelkov na svetu. Z izbranimi naravnimi sestavinami skrbno globinsko negujejo vse tipe kože in tako pomagajo pri ponovnem vzpostavljanju porušenega ravnovesja kože obraza in telesa (akne, brazgotine, pigmentni madeži, razdražena koža, razpokane kapilare, nenormalna pordelost, podočnjaki…).

* efektivni mikroorganizmi – Effective Microorganisms®

Kaj so EM®?

EM® so združba različnih in skrbno izbranih, človeku in okolju prijaznih sevov fototrofnih in mlečnokislinskih bakterij ter kvasovk, pripravljenih v različnih fermentiranih oblikah po japonski patentirani tehnologiji.

Kreme so pakirane v brezzračnih dvocevnih posodicah z brezzračno črpalko na pritisk, kar zagotavlja njihovo dolgotrajno obstojnost in učinkovitost sestavin, olja pa v ALU stekleničkah z dispenzerjem.

DERMASAN, krema za globinsko obnovo kože, 50 ml

Z EM® aktivirana krema za globinsko nego in zaščito občutljive kože, nagnjene k rdečim madežem ter nastanku mozoljev in aken. Izvrstna je za nego po depilaciji, britju. Ter izpostavljanju soncu in drugim agresivnim snovem.

Anaya Dermalan krema za suho in občutljivo kožo, 50 ml

Za mehčanje ter nego suhe, hrapave, luščeče, srbeče, razpokane in slabo prekrvavljene kože na obrazu in telesu.

Anaya Dermadol aktivna krema

Aktivna krema je namenjena negi kože v predelu mišic in sklepov.

Anaya Lotus suho olje za obraz in telo, 150 ml

Suho olje za obraz in telo z nežnim vonjem po lotusu, je primerno za nego vseh tipov kože, zlasti suhe in občutljive.

Prikaz rezultata

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave