Acidosalus

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Acidosalus je naravni pripravek, ustvarjen s fermentacijo mleka z uporabo ene najmočnejših probiotičnih bakterij Lactobacillus acidophilus.

Acidosalus vsebuje zelo visoko koncentracijo živih mikrobov Lactobacillus acidophilus na mililiter (109 do 1011 cfu / ml) ter naravni antibiotik s širokim protimikrobnim spektrom. Blokira rast in razvoj patogenih bakterij ter gliv (Salmonellae, Shigella, Esherichia coli in drugih enteropatogenih bakterij, predvsem pa glive Candida albicans)tako v črevesju kot sluznicah. Ker se Lactobacillus acidophilus lahko naseli v prebavnem traktu, na ta način izboljša  splošno stanje črevesne mikroflore ter pozitivno vpliva na številna patološka stanja, ki so posledica oslabljene imunosti.

Številne znanstvene študije po vsem svetu so potrdile zdravilni pozitivni učinek Lactobacillus acidophilus. Zaradi teh in dokazanih dejstev ima Acidosalus®terapevtsko vrednost.

Acidosalus® vsebuje encim laktazo, zato ga lahko zaradi te lastnosti jemljejo ljudje, alergični na laktozo (mlečni sladkor). Bogat je z vitamini skupine B; vključno s folno kislino (B9). Folna kislina ima zelo pomembno vlogo pri presnovi našega organizma:: ima hematopoetski ter rastni vpliv, v nosečnosti je pomemben za ohranitev ploda, ohranja živčni sistem, pomemben pa je tudi za delovanje jeter, pri tvorbi novih celic in celjenju ran.

Mikroorganizmi so povsod.
Mikroorganizmi so vsemogočni.
Mikroorganizmi bodo imeli zadnjo besedo.

(Louis Pasteur)

Acidosalus gel za intimno nego

Acidosalus naravni probiotični gel za vsakodnevno vzdrževanje higiene intimnih delov telesa in kože, tako pri ženskah kot pri moških.

Pri negi sluznice in kože se priporoča kombinacija probiotičnih bakterij in rastlinskih mešanic, ki jih vsebuje Acidosalus naravni gel ACIDOSALUS® GEL ZA INTIMNO NEGO.

Probiotični gel za vsakodnevno nego intimnih delov telesa in kože je zamenjava za milo.

Ta posebna formula se lahko uporablja tudi za čiščenje-umivanje obraza v vseh starostnih obdobjih.

Prikaz rezultata

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave