Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Abena izdelki za inkontinenco, negovalna kozmetika, rokavice, oskrba ran.

Pripomočki za inkontinenco

Abena ne ponuja le široke palete pripomočkov za inkontinenco, predlog in plenic, temveč tudi specializirane rešitve za zadovoljitev potreb končnih uporabnikov.

Program izdelkov za lahko, srednjo, težko in zelo težko inkontinenco za osebe, ki imajo težave z uhajanjem urina in blata. S stalnim razvojem izdelkov za inkontinenco stremimo k izboljšani kakovosti življenja oseb z inkontinenco. Naš cilj je zadostiti njihovim potrebam po varnosti, diskretnosti in udobju. Širok program izdelkov omogoča lažjo izbiro vsakemu posamezniku ne glede na vrsto inkontinence.

Glede na razvrstitev medicinsko tehničnih pripomočkov s strani ZZZS poznamo različne stopnje inkontinence:

  • lahko inkontinenco,
  • srednjo inkontinenco,
  • težko inkontinenco in
  • zelo težko inkontinenco.

Nikar ne dopustite, da vam drobni neprijetni trenutki krojijo način življenja. nadaljujte s tistim, kar vam v življenju prinaša srečo -tek, hoja, kolesarjenje ali skakanje po trampolinu z otroki -in bodite prepričani, da vas izdelki Abena ne bodo nikoli razočarali.

Otroške pleničke Bambo Nature

Pleničke Bambo Nature, proizvedene na Danskem, sledijo nordijskemu načinu življenja, kjer se namen in oblika izdelka prilagajata naravnemu spoštovanju do sočloveka in okolja. Okolju in koži prijazne pleničke Bambo Nature so izdelane le iz visokokakovostnih materialov, odlikujeta pa jih tudi popolno prileganje in visoka vpojnost. Oznaka ekološkega standarda in potrdilo danskega združenja za astmo in alergije sta dokaz, da smo povsem predani proizvodnji pleničk brez dodanih parfumov, barvil in drugih nevarnih kemikalij.
Naravno za vas in vašega dojenčka.

Lastnosti Bambo Nature pleničk

Pleničke Bambo Nature za enkratno uporabo so udobne in vpojne. Prijazne so do dojenčkove kože in okolja. Ne vsebujejo škodljivih kemikalij, losjonov, parfumov, parabenov in konzervansov.
Odlično se prilegajo in imajo super vpojno jedro z ultra vpojnimi kanalčki. Zagotavljajo, da bo koža vašega dojenčka ostala suha, to pa pripomore k preprečevanju pleničnega izpuščaja in večjemu udobju. V ta namen ima plenička mehak in prijeten tudi hrbtni del pleničke.
Indikator vlažnosti spremeni barvo, ko je plenička mokra in jo je potrebno zamenjati.
Elastičen pas in odprtine za nogice, ki ne vsebujejo lateksa poskrbijo, da plenička ostane na mestu in otroka ne ovira pri gibanju. Tako bo vaš otrok lahko ves dan brez težav brcal, se plazil, premikal in raziskoval.
Poudariti je treba, da ima plenička zaščito pred iztekanjem ter, da je plenička zračna, kar pomeni, da obenem diha tudi otroška ritka.

Prikazovanje 1–12 od 20 rezultatov

Vsi izdelki
Filtriraj izdelke
Cenovni razpon
Razvrsti po
Posebne možnosti dostave