Wellion Frigo hladilna torbica različne velikosti

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Wellion Frigo hladilna torbica različne velikosti

25,36 34,46 

Wellion Frifo je preprost, hiter in udoben način, da se ohladi vaš inzulin, inzulinska črpalka in druga zdravila. Wellion Frigo se lahko uporablja zelo enostavno s pomočjo vode – znova in znova. Na voljo v 2 velikostih.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 705515-ParentKategoriji: ,

  Opis

  Shranjujte vaš inzulin na hladnem! Wellion Frifo je preprost, hiter in udoben način, da se ohladi vaš inzulin, inzulinska črpalka in druga zdravila. Za to ni potrebna elektrika, zamrzovanje ali hlajenje. Wellion Frigo se lahko uporablja zelo enostavno s pomočjo vode – znova in znova. Na voljo v 2 velikostih.

  Da bi zagotovili stalno kakovost in higieno pri pogosti uporabi, je notranji žep prevlečen z antibakterijsko impregnacijo – dodatno lastnostjo, ki je zelo pomembna pri ravnanju z inzulinom in zdravili.

  Inzulin ne sme preseči temperature 30 °C. Poleti, v času prometnih zastojev ali potovanjih v države s toplejšim podnebjem, je bilo do sedaj pogosto težko zadostno ohladiti inzulin.

  Wellion Frigo hladilna torbica je rešitev. Tudi pri višjih zunanjih temperaturah inzulina ostaja hladen nekaj ur do nekaj dni z pomočjo izparevanja.

  Wellion Frigo je na voljo v 2 velikostih:

  – Wellion FRIGO L (21 x 11 cm): za 2 inzulinska peresnika/1 inzulinsko pumpo. Majhna Wellion FRIGO hladilna torbica L ima priročno zanko za pas, tako da imate vaš peresnik vedno pri roki.

  – Wellion Frigo XXL (22 x 19 cm): več prostora za vašo diabetično oskrbo.

  Pakiranje: 1 hladilna torbica (velikost L ali XXL)

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  1 torbica

  Oblika

  Torbica

  Velikost

  L, 21 x 11 cm, XXL, 22 x 19 cm

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Wellion Frigo hladilna torbica različne velikosti”

  Morda vam bo prav tako všeč…