Vital Plus Active COL tretma za roke, 50 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Vital Plus Active COL tretma za roke, 50 ml

4,87 

Vital Plus Active COL tretma za roke je posebej formuliran za kožo kronično suhih in občutljivih rok, nagnjenih k razpokanju in srbečici. Z 0,50 % vsebnostjo morskega kolagena, raztopljenega v humektantni bazi, zagotavlja močno podporo naravnemu ravnovesju vlage v epidermisu.

Dobava 1-4 delovne dni

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 767786 Kategorije: , ,

Opis

Vital Plus Active COL tretma za roke je posebej formuliran za kožo kronično suhih in občutljivih rok, nagnjenih k razpokanju in srbečici. Z 0,50 % vsebnostjo morskega kolagena, raztopljenega v humektantni bazi, zagotavlja močno podporo naravnemu ravnovesju vlage v epidermisu. Dodatno morski kolagen pripomore k pomirjanju razdražene in občutljive kože, nagnjene k eritemu in srbečici.

Tretma COL for Hands je obogatena in za kožo rok prilagojena različica obraznega tretmaja COL, posebej formulirana za keratizirano suho kožo rok. Tretma ima občutek visoke hranljivosti in se počasi suši, kar omogoča podaljšano intenzivno terapijo na območjih, potrebnih izdatne nege in pomiritve.

Koža rok je vsakodnevno izpostavljena hudim obremenitvam, kot je izpostavljenost kemikalijam, vodi, razkužilu, mehanskemu trenju in drugim dejavnikom, ki nenehno odstranjujejo vrhnjo varovalno plast odmrle kože. Plast stratum corneuma ima na rokah in drugih izpostavljenih predelih bistveno vlogo pri zaščiti živega in občutljivega epidermisa. Če je le-ta kronično suha, poškodovana ali zdrgnjena, nastanejo globinske razpoke, ki lahko vodijo v srbečico, eritem in krvave rane. Ob vsakodnevnih mikropoškodbah zaradi aktivnosti, pa se stanje ne izboljšuje, ampak lahko vodi v kronično slabo stanje. Podobna slika kože je prisotna tudi pri obolelih z dermatitičnimi obolenji. Posledica je tudi porušen naravni kislinski pH plašč, kar vodi v večjo občutljivost za okužbe z oportunističnimi mikrobi, ki pa imajo pri kronični suhosti rok preko ran dostop neposredno v krvni obtok.

Kombinacija naravnega morskega kolagena z znanimi močnimi protivnetnimi in pomirjevalnimi lastnostmi ter visokega deleža humektantov. Omogoča aktivno globinsko vlažilno ter pomirjevalno nego. Posebej formulirana kombinacija počasi sušečih se vlažilcev zagotavlja, da nega traja kar se da dolgo ter s tem poveča njeno učinkovitost. Vrednost pH izdelka je rahlo kisla, kar daje oporo naravni kislinski obrambi kože pred patogeni.

Uporaba:

Vital Plus Active COL tretma COL for Hands se priporoča predvsem pri kronično suhi koži rok. Lahko pa se uporablja tudi za nego drugih keratiniziranih ali kronično suhih predelov telesa, z izjemo obraza. Pri istočasnih podobnih težavah s kožo obraza se priporoča kombinacija s tretmajem Vital Plus Active – COL.

Sestava (INCI):

GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, AQUA, HYDROLYZED COLLAGEN, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, PARFUM, POTASSIUM SORBATE.

Pakiranje: 50 ml

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Koža, roka

Oblika

Krema

Pakiranje

50 ml

Morda vam bo prav tako všeč…