Valens Omega-3 Forte, 60 kapsul

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Valens Omega-3 Forte, 60 kapsul

20,95 

Kapsule z visoko vsebnostjo nenasičenih omega-3 maščobnih kislin iz najkakovostnejšega in najčistejšega ribjega olja.

Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 780795 Kategoriji: ,

Opis

Valens Omega-3 Forte je inovativno prehransko dopolnilo v obliki kapsul, ki vsebuje visoke vrednosti nenasičenih omega-3 maščobnih kislin iz najkakovostnejšega ribjega olja. Ena kapsula vsebuje 1000 mg najčistejšega in najkakovostnejšega ribjega olja s kar 80 % omega-3 maščobnih kislin, od katerih prevladujeta eikozapentaenojska kislina (EPK) in dokozaheksaenojska kislina (DHK).

EPK in DHK prispevata k normalnemu delovanja srca, DHK pa ima vlogo tudi pri ohranjanju vida in delovanju možganov, pri čemer koristne učinke dosežemo z dnevnim vnosom 250 mg DHK oz. DHK in EPK. Izdelek je primeren tudi za nosečnice – zadostni vnosi omega-3 maščobnih kislin (ob 250 mg še dodatnih 200 mg DHK) imajo vlogo pri razvoju ploda. Kapsule Valens Omega-3 Forte vsebujejo kar 400 mg EPK in 300 mg DHK. 

Valens Omega-3 Forte kapsule vsebujejo ribje olje priznanega proizvajalca s certifikatom FOS (Friend of the Sea), ki zagotavlja, da so ribe ulovljene na trajnostni način. Ribje olje je pridobljeno s posebnim postopkom, ki zagotavlja, da je olje bolj stabilno in manj oksidirano. Olje je podvrženo še postopku purifikacije, s katerim se iz olja odstranijo težke kovine, toksini in ostale nečistoče.

Omega-3 maščobne kisline

Omega-3 so nenasičene maščobne kisline, ki so sestavni del maščob. Med omega-3 uvrščamo alfa-linolensko kislino (ALK), eikozapentaenojsko kislino (EPK) in dokozaheksaenojsko kislino (DHK). Omega-3 so (poleg omega-6) esencialne maščobne kisline, kar pomeni da jih človeško telo nujno potrebuje za normalno delovanje. Ker jih organizem ne more tvoriti sam, jih v telo lahko vnesemo le s hrano. Medtem ko uravnovešena prehrana običajno zadošča za pokritje potreb organizma po ALK, DHK in EPK lahko predstavljata problem – njun vir so namreč le ribe, ribja olja ter prehranski dodatki.

Valens Omega-3 Forte

Za doseganje pozitivnih učinkov omega-3 maščobnih kislin na človeško zdravje strokovnjaki priporočajo dnevni vnos vsaj 250 mg DHK in EPK na dan. Valens Omega-3 Forte vsebuje kar 400 mg EPK in 300 mg DHK, kar je izredno visoka koncentracija. Kapsule zagotavljajo izredno čistost – vsebujejo najkakovostnejše ribje olje s kar 80 % omega-3 maščobnih kislin, kar pomeni, da izdelek ne vsebuje drugih primesi oz. drugih nezdravih maščob.

Uporaba:

Priporočen dnevni odmerek za odrasle sta 1 do 2 kapsuli, najbolje med jedjo z zadostno količino tekočine. Izdelek je primeren za redno, dolgotrajno jemanje.

Aktivne sestavine v 1 kapsuli:

Eikozapentaenojska kislina (EPK): 400 mg, dokozaheksaenojska kislina (DHK): 300 mg.

Sestava: 

Koncentrat ribjega olja, mehka želatinasta kapsula (želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, voda), antioksidant: mešani tokoferoli.

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, konzervansov, umetnih barvil in arom.

Pakiranje: 60 kapsul

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Oblika

Kapsula

Pakiranje

60 kapsul

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Valens Omega-3 Forte, 60 kapsul”

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X