Sterillium Protect and Care gel

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Sterillium Protect and Care gel

3,97 10,39 

Sterillium Protect&Care, nova linija razkužil za roke v obliki gela, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami, saj odstrani 99,99 % mikrobov, vključno s koronavirusi, norovirusi in rotavirusi.

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 724220-PKategoriji: ,

Opis

Sterillium Protect&Care, nova linija razkužil za roke v obliki gela, zagotavlja celovito zaščito pred glivicami, virusi in bakterijami, saj odstrani 99,99 % mikrobov, vključno s koronavirusi, norovirusi in rotavirusi. Formula z visoko vsebnostjo etanola je zelo učinkovita, obenem pa je zelo prijazna do kože saj izboljša njeno vlažnost in ne daje občutka lepljivih rok.

Sterillium Protect & Care gel je na voljo v različnih velikostih in tako omogoča varno razkuževanje tako na poti kot tudi doma. Plastenke velikosti 35 ml in 100 ml so opremljene z neprepustnim pokrovčkom, 475 ml pa s praktično dozirno pumpico.

Uporaba:

Higienska dezinfekcija rok: najmanj 3 ml raztopine vtirajte v suhe roke 30 sekund. Ne izpirati!

Električne naprave lahko uporabite šele, ko se roke povsem posušijo. Izdelek ne sme priti v stik z odprtim plamenom. Izdelka ne hranite v bližini grelnih teles ter ga ne izpostavljajte močnim sončnim žarkom. Ostanke in embalažo prepustite pooblaščenemu prevzemniku odpadkov. Ne odlagati skupaj z gospodinjskimi odpadki. Prepovedano je vsakršno odlaganje v okolje ali izpuščanje v vodo.

Opozorila:

Nevarno. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano.
PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.
PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Odstraniti vsebino/embalažo skladno z nacionalnimi predpisi.

Vsebnost:

Etanol 850 mg/g.

Pakiranje: 35 ml, 100 ml in 475 ml

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Roke, koža

Oblika

Gel

Pakiranje

100 ml, 35 ml, 475 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sterillium Protect and Care gel”

Morda vam bo prav tako všeč…