Sterillium Classic pure razkužilo za roke

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Sterillium Classic pure razkužilo za roke

3,89 13,26 

Sterillium classic pure je razkužilo za roke, ki učinkuje zoper bakterije in viruse (HBV, Antigentest, BVDV surogatvirus, HCV, HIV, Herpes, Rota, vaccinia, papovavirus).

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 975611-PKategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Sterillium classic pure je razkužilo za roke, ki učinkuje zoper bakterije in viruse (HBV, Antigentest, BVDV surogatvirus, HCV, HIV, Herpes, Rota, vaccinia, papovavirus). Razkužilo je neobarvano in brez vonja, z dobro preizkušenim kompleksom za nego kože. Dokazano povečuje vlažnost kože.

Uporaba:

Higienska dezinfekcija rok: najmanj 3 ml raztopine vtirajte v suhe roke 30 sekund. Ne izpirati!

Električne naprave lahko uporabite šele, ko se roke povsem posušijo. Izdelek ne sme priti v stik z odprtim plamenom. Izdelka ne hranite v bližini grelnih teles ter ga ne izpostavljajte močnim sončnim žarkom. Ostanke in embalažo prepustite pooblaščenemu prevzemniku odpadkov. Ne odlagati skupaj z gospodinjskimi odpadki. Prepovedano je vsakršno odlaganje v okolje ali izpuščanje v vodo.

Opozorila:

Nevarno. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano.
PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.
PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Odstraniti vsebino/embalažo skladno z nacionalnimi predpisi.

Sestava:

450 mg/g propan-2-ol, 300 mg/g propan-1-ol, 2 mg/g mecetronijev etilsulfat.

Pakiranje: 100 ml, 500 ml in 1000 ml

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Roke, koža

Oblika

Razkužilo

Pakiranje

100 ml, 1000 ml, 500 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sterillium Classic pure razkužilo za roke”

Morda vam bo prav tako všeč…