Nicorette Freshmint 4 mg žvečilni gumiji, 30 žvečilnih gumijev

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Nicorette Freshmint 4 mg žvečilni gumiji, 30 žvečilnih gumijev

16,39 

Zdravilo Nicorette Freshmint zdravilni žvečilni gumiji je zdravilo za zdravljenje zasvojenosti z nikotinom. Namenjeno je za pomoč pri zdravljenju odvisnosti od kajenja z zmanjševanjem potrebe po nikotinu in zmanjšanjem odtegnitvenih simptomov.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Na zalogi

🎁𝗗𝗔𝗥𝗜𝗟𝗢!🎁Ob vsakem nakupu prejmete vzorček Curasept Afterapid gel.
Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 321311Kategoriji: ,

Opis

Zdravilo Nicorette Freshmint zdravilni žvečilni gumiji je zdravilo za zdravljenje zasvojenosti z nikotinom. Namenjeno je za pomoč pri zdravljenju odvisnosti od kajenja z zmanjševanjem potrebe po nikotinu in zmanjšanjem odtegnitvenih simptomov, kar olajša odvajanje od kajenja pri kadilcih, ki želijo prenehati s kajenjem. Pomaga pa lahko tudi pri zmanjševanju obsega kajenja kot začetnem koraku pred prenehanjem kajenja.

Ko prenehate kaditi ali ko zmanjšate število pokajenih cigaret, v vaše telo nenadoma prenehate dovajati nikotin, na katerega ste bili navajeni. Zato se lahko ob opustitvi kajenja kot posledica odvisnosti od nikotina pojavijo neprijetni občutki in nezadržna želja po cigareti.

Ob uporabi zdravila Nicorette Freshmint se sprošča nikotin, ki se absorbira v telo. Tako absorbirani nikotin olajša neprijetne odtegnitvene simptome in pripomore zmanjšati potrebo po kajenju.

Pretehtati morate tveganje uporabe nadomestnega nikotinskega zdravljenja v primerjavi s tveganjem nadaljnjega kajenja.

Uporaba:

Žvečilni gumi uporabite, kadar začutite potrebo po kajenju. Žvečilni gumi je treba žvečiti, da se sprosti nikotin, nato pa ga shraniti med dlesni in lica, da se lahko nikotin absorbira prek ustne sluznice. S slino pogoltnjeni nikotin ne koristi; če ga je preveč, pa lahko razdraži žrelo, povzroči želodčne težave ter povzroči npr. kolcanje.

1. Žvečite počasi, dokler ne bo okus postal močan. Potem prenehajte žvečiti in spravite žvečilni gumi med dlesni in lice.

2. Ko okus oslabi, žvečilni gumi še nekajkrat požvečite, da bo okus spet postal močnejši, potem pa ga ponovno shranite med dlesni in lice.

3. Žvečilni gumi žvečite, kot je opisano, približno pol ure.

4. Ko žvečilni gumi izgubi svojo moč, ga ustrezno zavrzite, npr. shranite nazaj v odprtino pretisnega omota.

Opozorila:

– Ne uporabljajte zdravila Nicorette Freshmint, če ste alergični (preobčutljivi) na nikotin ali katerokoli sestavino zdravila Nicorette Freshmint.

– Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

– Shranjujte pri temperaturi do 25° C.

Sestava:

Zdravilna učinkovina je nikotin.

En žvečilni gumi vsebuje 4 mg nikotina v obliki 20 mg 20 % kompleksa nikotina z ionskim izmenjevalcem.

Pomožne snovi v 4 mg žvečilnih gumijih so:

Jedro: podlaga za žvečilni gumi, ksilitol (E967), eterično olje poprove mete, brezvodni natrijev karbonat (E500), kalijev acesulfamat (E950), levomentol, lahki magnezijev oksid (E530), kinolinsko rumeno (E104), smukec, dušik.

Obloga: ksilitol (E967), eterično olje poprove mete, arabski gumi (E414), titanov dioksid (E171), karnauba vosek (E903), kinolinsko rumeno (E104), prečiščena voda.

Pakiranje: 30 žvečilnih gumijev

Dodatne informacije

Pakiranje

30 žvečilnih gumijev

Oblika

Žvečilni gumi

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nicorette Freshmint 4 mg žvečilni gumiji, 30 žvečilnih gumijev”

Morda vam bo prav tako všeč…