Multi-Gyn FloraPlus, 5 x 5 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Multi-Gyn FloraPlus, 5 x 5 ml

13,77 

Multi-Gyn FloraPlus gel je primeren za nego intimnih (vaginalnih in analnih) predelov. Deluje tudi kot probiotična stimulacija laktobacilom, pripomore k vzdrževanju naravne vaginalne flore in optimalni vrednosti vaginalnega pH. Preprečuje ponovitev kandide.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 770896 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Multi-Gyn FloraPlus gel je primeren za nego intimnih (vaginalnih in analnih) predelov. Vsebuje patentiran 2QR kompleks naravnih polisaharidov, ki so pridobljeni iz Aloe Barbadensis in zavirajo produkcijo bakterij in ščitijo intimni predel pred raznimi okužbami. Blaži težave z neprijetnim izcedkom, vonjem, srbenjem, razdraženostjo, pordelostjo in občutljivostjo intimnega predela. Deluje tudi kot probiotična stimulacija laktobacilom, pripomore k vzdrževanju naravne vaginalne flore in optimalni vrednosti vaginalnega pH. Preprečuje ponovoitev kandide.

Priporočena uporaba za nego težav v vaginalnem in analnem predelu (nega hemeroidov, razpok v danki), kot je srbenje in draženje.

Izdelek vsebuje samo naravne sestavine. Ne vsebuje dišav, živalskih sestavin, dražečih kemikalij, konzervansov ali hormonov.

Izdelek je učinkovit, varen in naraven, zato je primeren tudi za uporabo med nosečnostjo in po porodu.

Uporaba:

Multi Gyn FloraPlus vaginalni gel vnesete v nožnico. Količina ene tubice zadošča za enkraten vnos. Prebiotični vaginalni gel vnesite neposredno v nožnico s pomočjo posebno oblikovane cevke. Po uporabi tubico zavrzite.

– Za odpravljanje vaginalnih glivičnih težav: priporočena 1 tubica vsak dan pred spanjem, 5 dni zapored.

– Za neposredno blaženje srbenja, draženja, neprijetnega vonja in izcedka: priporočena 1 tubica kadarkoli potrebujete pomoč pri odpravi tovrstnih simptomov.

– Za preprečevanje vaginalnih težav (kot so ponavljajoče se glivične okužbe): priporočena 1 tubica gela na 3 dni. To zadostuje za spodbujanje tvorbe krstnih laktobacilov in zaščito pred vaginalnimi težavami.

Opozorila:

Samo za vaginalno uporabo.

Shranjujte na suhem in temnem pri sobni temperaturi do 25 °C.

Izdelek ni antimikotično zdravilo. V primeru stalnih ali ponavljajočih se težav se vselej posvetujte s svojim zdravnikom.

Eno zdravljenje z Multi Gyn FloraPlus ne sme trajati več kot 30 dni.

Sestava:

2QR kompleks (bioaktivni polisaharidi) – Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Crosspolxmer, monosaharidi, aminokisline, vitamini.

Pakiranje: 5 x 5 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

5 x 5 ml

Oblika

Gel

Način / Mesto uporabe

Nožnica, sluznica

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Multi-Gyn FloraPlus, 5 x 5 ml”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

Morda vam bo prav tako všeč…