Medex Beelixir kapsule, 40 kapsul

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Medex Beelixir kapsule, 40 kapsul

42,12 

Medex Beelixir kapsule so inovativna ANTI-AGEING podpora na celični ravni. Za upočasnitev biološkega staranja ter podaljšanje obdobja zdravja. Z edinstveno formulo ROYAL YOUTH™ (matični mleček, NAD in Q10) z vitaminoma D in B1 ter cinkom.

Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

  Samo še 2 na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 786333Kategorije: , , , Oznaka:

  Opis

  Medex Beelixir kapsule so inovativna ANTI-AGEING podpora na celični ravni. Za upočasnitev biološkega staranja ter podaljšanje obdobja zdravja. Z edinstveno formulo ROYAL YOUTH™ (matični mleček, NAD in Q10) z vitaminoma D in B1 ter cinkom.

  Zakaj so Medex Beelixir kapsule inovativno prehransko dopolnilo?

  Ker ponuja učinkovit pristop k starajočim celicam oziroma ANTI-AGEING podporo na celični ravni za upočasnitev biološkega staranja. Ob ustreznem življenjskem slogu pomaga podaljšati obdobje zdravja.

  Zakaj se startamo?

  V dednem materialu naših celic (DNK) se počasi kopičijo poškodbe. Napake v DNK so posledica prostih radikalov, ki nastajajo pri presnovi hrane v energijo; najrazličnejših sevanj (tudi sončenja); izpostavljenosti kemikalijam (onesnaženost, alkohol, kajenje, procesirana nezdrava hrana, aditivi …); virusnih infekcij, nastajajo pa tudi spontano pri podvajanju DNK (10.000 napak dnevno). Encimi in molekule v našem telesu, ki te napake popravljajo, z leti izgubljajo učinkovitost. Celice sčasoma vse slabše opravljajo svoje naloge in prispevajo k staranju celotnega organizma. Tudi imunski sistem s staranjem postaja vse manj odziven. Vse to vodi v razvoj različnih (kroničnih) bolezni. Življenjska doba se sicer podaljšuje, ne pa tudi obdobje zdravja – tveganje za razvoj kroničnih bolezni se vsako desetletje drastično poveča. Na kronološko starost ne moremo vplivati. Lahko pa upočasnimo biološko staranje ter podaljšamo obdobje zdravja – z ustreznim življenjskim slogom, a tudi z učinkovito ANTI-AGEING podporo procesom na celični ravni.

  Uporaba:

  Priporočena dnevna količina sta 2 kapsuli zjutraj, 30 minut pred obrokom.

  Priporočamo uporabo vsaj 3 mesece. Ker pa je izdelek naraven in brez stranskih učinkov, je primeren za dolgoročno neprekinjeno uporabo.

  Sestava:

  Royal Youth™ (liofilizirani matični mleček, stabilizirani reducirani nikotinamid adenin dinukleotid (palmina maščoba, čebelji vosek, klorofilin, NADH), koencim Q10), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), rižev škrob, cinkov glukonat, vitamin D (holekalciferol), vitamin B1 (tiamin hidroklorid), sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid.

  Pakiranje: 40 kapsul

  Čebelja družina je izjemen superorganizem. Vsak član ima določeno vlogo, ki to vrsto ohranja že milijone let. Čebele, ta izjemna bitja, so za svoj obstoj »izumile« čudovite pripravke, kot so propolis, matični mleček, med, cvetni prah …, tako blagodejne tudi za ljudi. Slovenski pregovor pravi: Po bučelah se ravnaj. To je tudi genetski zapis našega podjetja, ki nas pooseblja in iz katerega črpamo navdih za delovanje.

  Inovativnost

  Tradicija in moč narave ostajata vir in navdih našega delovanje. Dopolnjujemo pa jih s preverjeno kakovostjo patentiranih in standardiziranih sestavin, katerih učinki so dokazani s kliničnimi študijami, v pravih odmerkih in kombinacijah. V Medexovih razvojnih laboratorijih registrirana raziskovalna skupina s 4 doktorji znanosti razvija izdelke, ki povezujejo tradicionalno rabo s klinično dokazanimi učinki.

  Kakovost

  Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin ter visokih proizvodnih standardih, s čimer zagotavljamo njihovo stalno kakovost. Pomembno pozornost namenjamo tudi izbiri embalaže, zato vse več izdelkov shranjujemo v stekleno embalažo, da bi kar najbolje ohranili vrednost in učinkovitost naravnih učinkovin, hkrati pa poskrbeli tudi za čistejše okolje.

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Ustna votlina

  Oblika

  Pastila

  Pakiranje

  40 kapsul

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Medex Beelixir kapsule, 40 kapsul”

  Morda vam bo prav tako všeč…