Karismooth Massage Pain Killer HOT, 145 g

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Karismooth Massage Pain Killer HOT, 145 g

15,86 

Je naravni pripravek iz zbirke naravnih ekstraktov, od katerih je najpomembnejša rastlina Colocynth. Razprostira se na puščavskih in peščenih območjih na obalah Severne Afrike in ima veliko koristi za človeško telo.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 710581Kategorije: , , , Oznaka:

  Opis

  Je naravni pripravek iz zbirke naravnih ekstraktov, od katerih je najpomembnejša rastlina Colocynth. Razprostira se na puščavskih in peščenih območjih na obalah Severne Afrike in ima veliko koristi za človeško telo.

  Lastnosti:

  Karismooth grelno mazilo vsebuje Colocynth, ki lajša bolečine in zdravi vnetja. S svojim delovanjem grelno mazilo greje, sprošča, pomirja ter omogoča boljšo prekrvavitev mišic in sklepov na mestih, kjer se pojavljajo težave. (hrbet, vrat, ramena, kolena, področje pete – trn v peti).

  Uporaba:

  Za zunanjo uporabo: Uporabite primerno količino Karismooth grelnega mazila na področju telesa, kjer se pojavljajo težave. S krožnimi gibi vtirajte vsaj 10 min, da se ta popolnoma vpije. Uporaba mazila se priporoča vsaj 2x na dan.

  Sestava:

  • Fruits of fresh colocynth: deluje močno protivnetno zato ima učinkovito vlogo pri akutnem artritisu in revmatizmu
  • Nutmeg: ta rastlina vsebuje eterična olja, vključno z 98% methyl silikata, ki deluje na stimulacijo prostaglandina. Uporaben je pri zdravljenju bolečin in zmanjševanju vnetja.
  • Collis: zmanjšuje gibanje limfocitov in poživi celice, ki učinkovito vplivajo na zaustavitev aktivnosti celic požganih v primerih vnetja, zato ima pripravek učinkovito vlogo pri primerih protina in akutnega bronhitisa
  • Fennel extract: Vsebuje kombinacijo olj, ki blažijo krče v mišicah.
  • Cumin extract: vsebuje močna olja za katera je značilna njegova učinkovita vloga v primeru mišičnega krča
  • Eucalyptus extract: Eucalyptus olje vsebuje veliko alkaloidov, kot so cinchona in kinin, kar je koristno pri zdravljenju mišic in bolečin sklepov, ter revmatizmu
  • Mixture of carnation and cinnamon oils: ta olja vsebujejo številne elemente, ki aktivirajo cirkularni sistem, zato pomagajo pri lajšanju bolečin.
  • Grape seed oil: ima protivnetne lastnost, ter izboljša pretok krvi.
  • Peppermint extract: Njegove lastnosti so lajšanje bolečin in hladi.

  Sestava (INCI):

  PETROLATUM, CITRULLUS COLOCYNTHIS FRIUT OIL, CAPSICUM ANNUUM FRUIT POWDER, CINNAMOMUM CAMPHORA LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD OIL, LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL, ISOEUGENOL.

  Pakiranje: 145 g

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Koža, telo

  Oblika

  Gel

  Pakiranje

  145 g

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Karismooth Massage Pain Killer HOT, 145 g”

  Morda vam bo prav tako všeč…