Hyalo Gyn vlažilne vaginalne globule, 10 globul

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Hyalo Gyn vlažilne vaginalne globule, 10 globul

13,48 

Hyalo Gyn so vaginalne globule z močnimi vlažilnimi lastnostmi. Vsebujejo Hydeal-D®, ester hialuronske kisline, ki omogoča podaljšano sproščanje na mestu uporabe.

  Samo še 2 na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 741702Kategoriji: ,

  Opis

  Hyalo Gyn so vaginalne globule z močnimi vlažilnimi lastnostmi. Vsebujejo Hydeal-D®, ester hialuronske kisline, ki omogoča podaljšano sproščanje na mestu uporabe.

  Hialuronska kislina je naravna molekula, ki ohranja primerno raven vlažnosti v tkivih in ima odločilno vlogo v procesih obnavljanja tkiv.

  Formulacija na osnovi Hydeal-D® zagotavlja optimalno stopnjo vezave na sluznico nožnice, podaljšan učinek vlaženja in podpira naravno celjenje drobnih razjed.

  Epitelij nožnice je mehak in voljen, zahvaljujoč občutljivemu ravnovesnemu mehanizmu, ki ohranja ustrezno raven vlažnosti in mazljivosti.

  V določenih življenjskih obdobjih pri ženskah (npr. po porodu, v obdobju dojenja, v menopavzi), po uporabi nekaterih zdravil, v primeru bolezni ali obdobju povečanega stresa, porušeno ravnovesje v nožnici lahko povzroči precejšnje nelagodje, ki ga spremljata suhost nožnice in pekoč ali srbeč občutek.

  Pekoč občutek in razdraženost sta pogosto povezana z drobnimi razjedami na povrhnjici, zaradi nezadostnega vlaženja nožnice.

  V takšnih primerih se priporoča izdelke za lokalno uporabo v nožnici, ki spodbujajo vlaženje sluznice in pomagajo obnoviti naravno prožnost ter mehkost nožnice.

  Namen uporabe:

  Hyalo Gyn globule pripomorejo k zdravljenju suhosti nožnice, ki nastane iz različnih razlogov. Uporabljajo se kot pomoč pri naravnem celjenju drobnih razjed na sluznici nožnice, ki jih povzroči trenje.

  Način uporabe:

  Uporaba je priporočljiva zvečer, pred spanjem, na način kot je opisano spodaj:

  1. Temeljito si umijte roke in področje okoli nožnice.
  2. Eno vaginalno globulo odtrgajte iz perforiranega plastičnega traku.
  3. Držite pri vrhu ovojnice in previdno ločite sloje plastičnega ovoja, pri tem pazite, da ne razprete ovojnine do konca.
  4. Previdno vzemite vaginalno globulo iz o
  5. Primite vaginalno globulo s prstnimi konicami, z namenom vstavitve v nožnico.
  6. Najbolje, ko ste v ležečem položaju, nežno vstavite vaginalno globulo čim globje v nožnico, tako da ne povzročite nelagodja. Priporočljivo je, da ostanete v ležečem položaju, z namenom doseganja optimalnega učinka izdelka in preprečitve neželenega izločanja izdelka iz nožnice.

  Pogostnost uporabe:

  Pogostost uporabe je odvisna od suhosti sluznice nožnice. Priporočena je uporaba ene globule na vsake tri dni v obdobju 30 dni, razen če ni drugače predpisano. Uporabe izdelka ni potrebno prekinjati med menstruacijo.

  Kontraindikacije:

  Znana je individualna preobčutljivost na izdelek.

  Posebna opozorila in previdnostni ukrepi:

  Samo za vaginalno uporabo.

  V primeru vaginalne okužbe se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

  Pri uporabnicah z znano preobčutljivostjo na katero koli sestavino tega izdelka in / ali na začetku uporabe, se lahko pojavi prehodno pekoč občutek v nožnici ali občutek toplote. V primeru dolgotrajnega pekočega občutka je priporočljivo prekiniti uporabo in se posvetovati z zdravnikom.

  V primeru nosečnosti, dojenja ali uporabe pri otrocih, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom.

  Izdelek se lahko uporablja skupaj s kondomi iz lateksa (z lubrikantom ali brez), s poliizoprenskimi in poliuretanskimi kondomi.

  Izdelka ne uporabljajte istočasno z drugimi izdelki ali zdravili za vaginalno uporabo, ki vsebujejo kvarterne amonijeve soli (na primer benzalkonijev klorid), saj lahko pride do medsebojnega delovanja s hialuronsko kislino.

  Izdelka ne uporabljajte, če je ovojnina poškodovana, saj je v tem primeru lahko integriteta plastične ovojnice ogrožena.

  Prazne ovojnine ne odvrzite v okolje.

  Izdelka ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti, ki je naveden na ovojnini.

  Shranjujte  izven pogleda in nedosegljivo otrokom.

  Kot pri drugih izdelkih, ki se uporabljajo za zdravljenje suhosti nožnice ali drugih sprememb, se lahko tudi pri uporabi tega izdelka pojavi manjši belkast izcedek iz nožnice, brez vonja, običajno viden zjutraj po uporabi, kar je normalen pojav.

  Shranjevanje:

  Shranjujte pri temperaturi od 2°C do 25°C.

  Izdelka Hyalo Gyn ne zamrzujte.

  Vsebina pakiranja: Škatla vsebuje 10 vaginalnih globul, vsaka po 2,2 g (dva plastična trakova, vsak po 5 vaginalnih globul).

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Nožnica, sluznica

  Oblika

  Globula

  Pakiranje

  10 globul

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Hyalo Gyn vlažilne vaginalne globule, 10 globul”

  Morda vam bo prav tako všeč…