Daylong Actinica losjon za visoko zaščito pred UV z ZF50+, 80 g

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Daylong Actinica losjon za visoko zaščito pred UV z ZF50+, 80 g

29,98 

Daylong kozmetični izdelki so namenjeni zaščiti kože pred soncem, pri tem pomagajo ohranjati mladostno kožo, njen sijaj in zdravje. Prilagojeni so za zaščito različnim tipom kože pri različnih vremenskih pogojih. Razviti so na osnovi najboljših znanstvenih in dermatoloških izkušenj za vrhunsko vsakodnevno zaščito pred soncem. Daylong zaščitne kreme vsebujejo napredne filtre in s tem zagotavljajo celovito zaščito pred UVA in UVB žarki z dolgotrajnim vlaženjem in nego kože. Po nanosu izdelkov ostane na koži prijeten občutek, saj se hitro vpijejo in ne puščajo nobenih madežev. Daylong izdelki so brez vonja.

Daylong Actnica zaščitni losjon ščiti pred določenimi oblikami kožnega raka pri rizičnih bolnikih.

  Na zalogi

  Opis

  Daylong Actnica zaščitni losjon ščiti pred določenimi oblikami kožnega raka pri rizičnih bolnikih.

  Daylong Actnica preventivno deluje tudi proti nastanku nemelanomskih oblik karcinoma pri rizičnih skupinah pacientov (npr. aktinične keratoze, po transplatacijah), ko je pri pacientih zaradi jemanja imunosupresivov povečana občutljivost na sonce in je posledično povečano tveganje nastanka kožnega raka.

  Vsebuje dva glavna filtra Tinosorb S in Tinosorb M, v manjših koncentracijah tudi etilheksil metoksicinamat in etilheksil triazon. Učinkoviti ščiti pred UV-A žarki.

  Uporaba:

  Vsako jutro nanesite Daylong Actinico na predele, ki so izpostavljeni soncu. Izdelke nanesite pred ostalimi kozmetičnimi sredstvi in počakajte, da se popolnoma vpije. Ponovno nanesite po stiku z vodo ali po izdatnejšemu potenju.

  Priporočena količina glede na področje nanosa (1 stisk losjona na teme in zgornjo stran rok, 2 stiska na spodnjo stran rok in obraz).

  Zaradi delovanja toplote in UV-sevanja se koža hitro suši. Izgubljeno vlago lahko nadomestimo s hidratantnimi in manj mastnimi proizvodi, kot sta Daylong après in Excipial U Hydrolotion.

  Če sočasno uporabljate Daylong in sredstva proti komarjem, je treba najprej nanesti zaščito pred soncem. Zaščito proti komarjem uporabite šele približno petnajst minut po nanosu Daylonga. Sočasna uporaba sredstev proti komarjem lahko skrajša delovanje zaščite z Daylongom.

  Opozorila:

  Izdelka ne nanašajte neposredno pred oblačenjem, saj lahko pušča madeže in obarva tekstilne predmete.

  Potrebna dodatna zaščita z uporabo oblačil (klobuk, majica, sončna očala,…).

  Odsvetujemo izpostavljanje soncu v najbolj vročih urah 12-16h.

  Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.

  Prevelika izpostavljenost soncu lahko resno ogroža vaše zdravje, tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem. Ne ostajajte na soncu predolgo.

  Ponoven nanos losjona priporočljiv pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo. Nanos ponovite večkrat in s tem ohranite zaščito.

  Shranjevati nedosegljivo otrokom.

  Shranjevati na suhem in temnem pri temperaturi do 25 °C.

  Sestava:

  Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Isoamyl p-Methoxycinnamate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Methylene bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Propylparaben, Methylparaben, Excipiens.

  Pakiranje: 80 g

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  80 g

  Oblika

  Losjon

  Način / Mesto uporabe

  Obraz, telo, koža

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Daylong Actinica losjon za visoko zaščito pred UV z ZF50+, 80 g”