Curasept Biosmalto otroška zobna ščetka od 3 do 6 let, 1 ščetka

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Curasept Biosmalto otroška zobna ščetka od 3 do 6 let, 1 ščetka

5,00 

Izredno mehke in upogljive ščetine ščitijo dlesen in učinkovito odstranjujejo zobne obloge. Obarvana vlakna na sredini prikazujejo pravilno količino zobne paste. Majhna zaobljena glava doseže vsak kotiček v ustih. Obarvana guma na držalu omogoča pravilen prijem.

Opis

Zobna ščetka CURASEPT BIOSMALTO od 3 do 6 let je na voljo v 4 različnih barvnih kombinacijah. Z izredno mehkimi in upogljivimi ščetinami na majhni zaobljeni glavi omogoča lažje rokovanje, ščetine pa se prilagodijo vsakemu posameznemu zobu. Tako zagotavlja natančno, nežno in učinkovito ščetkanje, namenjena pa je otrokom od 3. do 6. leta starosti. Od 7. leta naprej je primerna zobna ščetka CURASEPT EXTRA SOFT 0.10.

Zobne ščetke Curasept Soft s tehnologijo Soft Touch System™ odstranjujejo in razbijajo strukturo zobnih oblog precej učinkoviteje kot klasične zobne ščetke. Ta novi sistem omogoča gosto postavitev številčnih mehkih, upogljivih in kompaktnih ščetin.

– Goste in upogljive ščetine učinkoviteje odstranjujejo zobne obloge.

– Anatomska oblika majhne zaobljene glave omogoča ščetki, da doseže tudi težje dostopne dele zadaj v ustih in preprečuje poškodbe dlesni.

– Ergonomsko gumirano držalo omogoča pravilno namestitev zobne ščetke, boljši oprijem in kontrolo med ščetkanjem.

Učinkovitost zobne ščetke je odvisna od števila in gostote ščetin ter njihove sposobnosti prilagajanja anatomiji zoba. Zobna ščetka s trdimi ščetinami ima navadno manj ščetin. To pri čiščenju ustvari učinek grabelj, tako da je odstranjevanje oblog z neenakomernim delovanjem ščetin po zobni površini predvsem grobo. Pri takem ščetkanju je treba za temeljito čiščenje isto točko obravnavati večkrat, kar poveča tveganje za poškodbo dlesni in vnetja. Zobna ščetka z velikim številom mehkih ščetin deluje čvrsto in blago, zaradi gostote pa hkrati zelo učinkovito odstranjuje obloge s celotne površine zoba.

Pakiranje: 1 zobna ščetka

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Dlesen, zobje, usta

Oblika

Zobna ščetka

Pakiranje

1 zobna ščetka

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Curasept Biosmalto otroška zobna ščetka od 3 do 6 let, 1 ščetka”

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X