Cerustop olje za uho v pršilu, 10 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Cerustop olje za uho v pršilu, 10 ml

7,79 

Cerustop je oljni sprej za čiščenje ušes. Uporablja se za odstranjevanje prekomernega ali zasušenega ušesnega masla in za preprečevanje vnetja zunanjega sluhovoda.

Samo še 2 na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 700949 Kategoriji: ,

Opis

Cerustop je oljni sprej za čiščenje ušes. Uporablja se za odstranjevanje prekomernega ali zasušenega ušesnega masla in za preprečevanje vnetja zunanjega sluhovoda. Vsebuje parafinsko in mandljevo olje, obogateno z vitaminom E.

Uporaba:

Za odstranjevanja ušesnega masla in splošno higieno ušes razpršite mlačno olje na košček vate in večkrat izbrišite uho. Po tem izbrišite uho še s suhim robčkom.

Za odstranjevanje zasušenega in prekomernega masla v ušesu, razpršite mlačno olje za uho v zunanji sluhovod; odrasli 2x do 3x oziroma otroci 1x do 2x na dan. Da bi preprečili iztekanje olja iz ušesa, zamašite uho s kosom vate, vendar vate ne potiskajte na silo v sluhovod! Počakajte 10 min in nato sperite uho s toplo vodo.

Opozorila:

Shranjujte v temnem, hladnem prostoru, otrokom nedosegljivo! Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti na katerokoli sestavino ter v primeru vnetja sluhovoda ter poškodbe bobniča.

Sestava:

Trigliceridi kaprilske kisline, tekoči parafin, izostearilni izostearat, mandljevo olje,

PEG-40 – sorbitan peroleat, BHK/BHT in vitamin E.

Pakiranje: 10 ml steklenička s pršilko.

Dodatne informacije

Pakiranje

10 ml

Oblika

Olje

Način / Mesto uporabe

Uho