Blend-a-dent Plus dvojna moč zobna krema za zobne proteze, 40 g

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Blend-a-dent Plus dvojna moč zobna krema za zobne proteze, 40 g

5,58 

Blend-a-dent Plus dvojna moč zobna krema za zobne proteza je primerna za celotne in delne zobne proteze.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 732825Kategorije: , ,

  Opis

  Blend-a-dent Plus dvojna moč zobna krema za zobne proteza je primerna za celotne in delne zobne proteze.

  Lastnosti:

  • Izjemno močna pričvrstitev.
  • Udobje.
  • Zaščita pred hrano.

  Blend-a-dent Plus dvojna moč zobna krema Plus Duo Power je namenjena pričvrstitvi celotnih in delnih zobnih protez. Zagotavlja udobje, izjemno močno pričvrstitev in zaščito pred hrano. Pričvrstilna moč postopoma sprošča, tako da bo vaša proteza varno in udobno ostala na svojem mestu cel dan. Poleg tega pričvrstilna krema nudi posebno zaščito, tako da ostanki hrane ne pridejo pod vašo protezo.

  Medicinski pripomoček izpolnjuje zahteve za oznako CE.

  Pakiranje: 40 g

  POGOVORIMO SE O ZOBNI PROTEZI

  Približno 1 od 5 oseb nosi zobno protezo*, kar pomeni, da si usodo delite z milijoni ljudi. Ta prostor smo ustvarili, da bi vam pomagali bolje razumeti novo izkušnjo, ki vas čaka, in da bi vas lahko usmerjali pri vseh korakih.

  Bom lahko jedel oz govoril kot nekoč?

  To je seveda eden od največjih pomislekov, s katerim se srečujejo novi uporabniki zobne proteze. Na vsakega posameznika vpliva drugače. Skušajte se čim manj obremenjevati, če se pojavijo težave pri izgovorjavi ali uživanju določene hrane; manjka vam le nekaj vaje.

  Ko enkrat dobim zobno protezo, bo ostala z mano za vedno?

  Proteze so precej trpežne, a niso neuničljive, so pa tudi mehkejše od naravnih zob. Pravilna rutinska nega zobne proteze vam bo pomagala, da jo boste ohranili v dobrem stanju, zobozdravnik pa vam bo svetoval, kdaj je tisti pravi trenutek za morebitno prilagoditev.

  Kaj naj storim, če je moja zobna proteza zrahljana?

  Če imate občutek, da je vaša zobna proteza zrahljana, poskusite uporabiti pričvrstilno kremo za zobne proteze, da bo ostala na svojem mestu. Če vam je neprijetno, se dogovorite za obisk pri zobozdravniku. Struktura vaših dlesni in kosti se lahko sčasoma spremeni, zato boste morda morali poskrbeti za prilagoditev ali zamenjavo zobne proteze. Večina protez ima življenjsko dobo od 5 do 10 let.

  Kaj naj storim, če je moja zobna proteza zlomljena?

  Pri zobnih protezah, ki niso bile ustrezno prilagojene ali zamenjane več kot 5 oz. 10 let, lahko pride do odkruškov ali razpok. Takoj, ko opazite kakršne koli poškodbe, obiščite svojega zobozdravnika. Zobne proteze ne skušajte popravljati sami, saj lahko s tem povzročite dodatne poškodbe.

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Dlesen, proteze, zobje

  Oblika

  Krema

  Pakiranje

  47 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Blend-a-dent Plus dvojna moč zobna krema za zobne proteze, 40 g”

  Morda vam bo prav tako všeč…