Biojoux Kids medicinski uhani zlat Baby Panda BJT712

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Biojoux Kids medicinski uhani zlat Baby Panda BJT712

9,44 

Biojoux medicinski uhani eleganca zlat so certificirani in testirani proti alergiji na nikelj.

  Samo še 2 na zalogi

  🎁𝗗𝗔𝗥𝗜𝗟𝗢!🎁Ob vsakem nakupu prejmete vzorček Curasept Afterapid gel.
  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 792102Kategorije: , , Oznake: , , ,

  Opis

  Biojoux Kids medicinski uhani zlat Baby Panda so certificirani in testirani proti alergiji na nikelj. Biojoux je prvi nakit na slovenskem trgu, ki je namenjen vsem, ki ob stiku z nakitom doživijo alergijsko reakcijo. Uhani so v celoti izdelani iz kirurškega jekla, med glavnimi sestavinami so tudi kristali Swarovski. Gre za tako imenovan napredne kristale v liniji Swarovski, ki ne vsebujejo svinca, ki na naše telo deluje toksično.

   

  Biojoux medicinski uhani eleganca zlat so moderni in inovativni, privlačni in prijetni za nošenje, na voljo po dostopnih cenah.

  Ostale uhane Biojoux najdete tukaj.

  DERMATOLOŠKO ZDRUŽLJIVO:

  Certificirani in kakovostni uhani, izdelani iz varnih materialov, izdelujejo kirurško jeklo 316L v skladu z direktivami o niklju.

  V Biojoux uhani linija za ženske in najstnike je značilno, razigrana, romantične, živahne in klasičnih oblik zadovoljiti vse okuse.

  So koži prijazni uhani, ne samo zato, ker polepšajo obraz, temveč tudi zato, ker spoštujejo potrebe in zdravje kože uporabnika.

  Biojoux uhani so razvili posebno linijo uhanov, ki je namenjena otrokom. Uhane Biojoux najdete tukaj.

  Celotno kolekcijo uhanov najdete v naši lekarni in na spletni lekarni. Uhani so popolna ideja za čudovito darilo. V lekarni vam jih zapakiramo še v posebno darilno pakiranje.

  ZANIMIVOST:

  Kolekcija uhanov BIOJOUX se prodaja ekskluzivno v lekarnah in specializiranih prodajalnah. Po podatkih Newline tržne raziskave iz leta 2017 je že prisotna v več kot 6.000 lekarniških enotah v Italiji, Španiji, Grčiji, Švici in na Portugalskem.

  Pakiranje: 1 par

  Kirurško jeklo je vrsta nerjavnega jekla, ki se uporablja za izdelavo samo predmetov, ki so potrebni za operacije. Je razred nerjavečega jekla z biomedicinsko uporabo. Glede na kemično sestavo je na voljo več različnih vrst nerjavnega jekla. Med temi vrstami sta avstenitna in martenzitna kirurška jekla.

  Najpogostejše vrste kirurškega nerjavnega jekla so sestavljene iz približno 2-3% molibdena. To je koristno pri odpornosti proti koroziji. To jeklo se lahko uporablja tako v industriji kot pri operacijah.

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Uho

  Oblika

  Uhan

  Pakiranje

  1 par

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Biojoux Kids medicinski uhani zlat Baby Panda BJT712”

  Morda vam bo prav tako všeč…