A.Vogel Atrogel gel, 100 ml

Dodajte še za 44,25  izdelkov za brezplačno dostavo!
A.Vogel Atrogel gel, 100 ml

11,01 

Atrogel je zdravilo rastlinskega izvora, narejeno iz svežih cvetov arnike, ki deluje protivnetno. Zmanjšuje bolečine in okorelost sklepov ter izboljšuje njihovo gibljivost.

Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 300136 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Atrogel je zdravilo rastlinskega izvora, narejeno iz svežih cvetov arnike, ki deluje protivnetno. Zmanjšuje bolečine in okorelost sklepov ter izboljšuje njihovo gibljivost.

Namenjeno je zunanji uporabi za podporno zdravljenje revmatičnih bolezni, kot je osteoartritis, artroza, revmatoidni artritis. Zdravilo lahko uporabljamo zunanje tudi kot pomoč pri stanjih, ki jih spremljajo bolečine v sklepih in mišicah. Na mestu, kamor ga nanesemo, ne povzroča lokalnega segrevanja.

Praktični primeri uporabe:

– artritis,

– revma,

– vnetje sklepov različnih oblik,

– osteoartritis,

– revmatoidni artritis,

– artroza,

– bolečine v križu oz. hrbtu,

– športne poškodbe (zvini, izpahi, vnetje mišic, otrpelost),

– pomoč pri stanjih, ki jih spremljajo bolečine v sklepih in mišicah.

Uporaba:

Odrasli: na oboleli predel nanesite dvakrat do trikrat dnevno približno 3 cm gela. Gela ne vtirajte.

Zdravilo uporabljajte do prenehanja simptomov, če vam zdravnik ni predpisal drugače. Za uporabo, daljšo od 4 tednov, se posvetujte z zdravnikom.

Opozorila:

Pred uporabo natančno preberite zdravilu priloženo navodilo.

Sestava:

Atrogel je gel, narejen iz svežih cvetov arnike. Ti vsebujejo terpenoide, flavonoide, netoksične pirolizinske alkaloide, kofeinsko kislino in derivate, kumarine, maščobne kisline, eterično olje in druge sestavine. Za izolirane učinkovine cvetov arnike, predvsem seskviterpenske laktone, so ugotovili, da delujejo protivnetno (helenalin).

Posebnost zdravila Atrogel je ta, da je narejeno iz svežih cvetov arnike in ne iz posušenih, prav tako tudi ne iz drugih delov rastline. Cvetovi so nabrani, prebrani in predelani v gel v 24 urah po obiranju. Vsi poškodovani, uveli ali kakorkoli nepopolni cvetovi se ne uporabijo za izdelavo zdravila Atrogel.

Pakiranje: 100 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

100 ml

Oblika

Gel

Način / Mesto uporabe

Telo, mišice, sklepi

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “A.Vogel Atrogel gel, 100 ml”
X
X