Abri Soft pralna posteljna podloga 75 x 85 cm, 1 podloga

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Abri Soft pralna posteljna podloga 75 x 85 cm, 1 podloga

14,48 

Abri-Soft pralna posteljna podloga z držali, velikosti 75 cm x 85 cm, je večplastna podloga, ki omogoča hitro vpijanje tekočine ter ohranja kožo suho.

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 781864 Kategoriji: ,

Opis

Abri-Soft pralna posteljna podloga z držali, velikosti 75 cm x 85 cm, je večplastna podloga iz poliuretana, poliestra, rayona in bombaža, kar omogoča hitro vpijanje tekočine ter ohranja kožo suho.

Abri-Soft pralne posteljna podloge se lahko do 360-krat opere v pralnem stroju pri 95 °C in se lahko z blagim programom suši tudi v sušilnem stroju. Pri pranju ne smemo uporabljati belil in mehčalca. Je alternativa podlogam za enkratno uporabo. Vpojnost do 2000 ml.

Izdelki Abri-Soft za zaščito postelje pomembno prispevajo k izboljšanju kakovosti nege in zaščite postelj ter stolov. Uporabljajo se lahko tudi kot pomoč pri obračanju bolnika. Podloge in zaščitne rjuhe linije Abri-Soft podjetja Abena zvišujejo stopnjo higiene, izdelki pa so primerni tudi za različne vrste neg, npr. čiščenje ran, jemanje krvi ali menjanje mavca.

Abena ponuja Abri-Soft pralne posteljne podloge, ki predstavljajo odlično in ekonomično rešitev za dodatno zaščito postelje pri posameznikih z inkontinenco ali v času nege. Zaradi posebne zgradbe vpojnega jedra, kjer je več plasti združenih v eno, se pralne podloge pod uporabnikom ne gubajo in ne mečkajo ter tako omogočajo najvišjo stopnjo udobja pod pacientom.

Pakiranje: 1 podloga

Dodatne informacije

Pakiranje

zavitek

Oblika

Podloga

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Abri Soft pralna posteljna podloga 75 x 85 cm, 1 podloga”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti ali registrirati.

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X