Yasenka D-manoza Direkt, 20 vrečic

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Yasenka D-manoza Direkt, 20 vrečic

17,99 

Yasenka D-manoza Direkt je prehransko dopolnilo v praktičnih vrečicah za direktno raztapljanje v ustih, ki vsebuje 2 g D-manoze in 100 mg izvlečka plodu ameriške brusnice. Primerno za otroke in odrasle. Primerno za uporabo pri nosečnicah in doječih materah.

Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 771459Kategoriji: ,

  Opis

  Yasenka D-manoza Direkt je prehransko dopolnilo v praktičnih vrečicah za direktno raztapljanje v ustih, ki vsebuje 2 g D-manoze in 100 mg izvlečka plodu ameriške brusnice. Primerno za otroke in odrasle. Primerno za uporabo pri nosečnicah in doječih materah.

  + NARAVNE SESTAVINE
  + ZA OTROKE OD 3. LETA STAROSTI IN ODRASLE
  + ZA NOSEČNICE IN DOJEČE MATERE

  BREZ DODANIH AROM, BARVIL IN KONZERVANSOV
  BREZ LAKTOZE, BREZ GLUTENA

  Uporaba: 

  Otroci od 3 do 12 let: 1 vrečica na dan, vsebino stresite neposredno v usta, brez uporabe tekočine. Odrasli in otroci, starejši od 12 let: stresite 1-2 vrečici na dan, stresite direktno v usta, brez uporabe tekočine.

  Sestava:

  D-manoza; suhi izvleček plodu ameriške brusnice (Vaccinium macrocarpon); sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat.

  Opozorila:

  Ne priporoča se istočasno jemanje z Vedno-zelenim gornikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena in raznovrstna prehrana ter zdrav način življenja so pomembni za zdravje.

  Shranjevanje:

  Hraniti pri temperaturi do 25°C v suhem prostoru.

  Pakiranje: Yasenka D-manoza, 20 vrečic

  Yasenka

  V Vukovarju so 29. odprli tovarno zdravil, prehranskih dopolnil in kozmetike Yasenka. Decembra 2014 leta. Na 6000 kvadratnih metrih so trije najsodobnejši oddelki: Oddelek za proizvodnjo poltrdnih pripravkov-krem, mazil in gelov, Oddelek za proizvodnjo nesterilnih tekočih pripravkov-sirupov in tekočih prehranskih dopolnil ter Oddelek za proizvodnja trdnih pripravkov – tablet in kapsul. Naši vrhunski strokovnjaki v analitičnem laboratoriju za spremljanje kakovosti izdelkov nenehno nadzirajo vse Yasenkine pripravke, da zagotovijo njihovo izjemno kakovost. Preizkusite jih in bodite navdušeni!

  Inovacije in tehnologija

  Nenehno in sistematično spremljamo trende na trgu, projekte in vedenje končnih kupcev, da bi pridobili najnovejše informacije, potrebne za razumevanje in prilagajanje današnjemu trgu. Zavedamo se pomena raziskav zaradi zapletenosti trga in nenehnih sprememb, ki se na njem dogajajo. Zato je vlaganje v raziskave na samem vrhu naših prioritet.

  Raziskava je organizacijska enota, katere glavna naloga je razvoj novih in izboljšanje obstoječih izdelkov ali storitev, iskanje nove uporabne vrednosti starih izdelkov ali storitev ter izboljšanje in razvoj obstoječih proizvodnih in tehnoloških poslovnih procesov. Vsaka dobra ideja, projekt in posel se začne pri končnih kupcih, njihovih potrebah ali željah. Na nas je, da prepoznamo vaše potrebe in želje – in vam vedno ponudimo najboljšo rešitev.

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Ustna votlina

  Oblika

  Vrečka

  Pakiranje

  20 vrečic

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Yasenka D-manoza Direkt, 20 vrečic”

  Morda vam bo prav tako všeč…