Waya Lax Junior raztopina, 250 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Waya Lax Junior raztopina, 250 ml

9,98 

Waya Lax Junior z osmotskim mehanizmom ureja delovanje črevesja in lajša težave zaradi zaprtja. Aktivna sestavina v izdelku WAYA Lax Junior, makrogol 4000, zaradi afinitete do vode zmehča blato in olajša njegovo izločanje.

Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

  Na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 741500Kategoriji: ,

  Opis

  Waya Lax Junior z osmotskim mehanizmom ureja delovanje črevesja in lajša težave zaradi zaprtja. Aktivna sestavina v izdelku WAYA Lax Junior, makrogol 4000, zaradi afinitete do vode zmehča blato in olajša njegovo izločanje.

  Izdelek Waya Lax Junior je indiciran za lajšanje težav zaradi zaprtja pri:

  • kronični zaprtosti,
  • fekalomu, stanju vztrajne zaprtosti s kopičenjem blata v danki in/ali debelem črevesu,
  • zaprtosti z epizodičnimi ali kroničnimi kolikami.

  Izdelek je primeren za uporabo pri:

  • dojenčkih od 6. meseca,
  • otrocih,
  • odraslih,
  • nosečnicah.

  Uporaba:

  Odrasli in otroci, starejši od 8 let:
  20–40 ml raztopine na dan s kozarcem vode ali drugih tekočin, kot sta sok ali čaj (150 ml), priporočljivo v enem odmerku zjutraj.
  Otroci, stari od 4 do 7 let:
  15–30 ml raztopine na dan s kozarcem vode ali drugih tekočin, kot sta sok ali čaj (150 ml), priporočljivo v enem odmerku zjutraj.
  Otroci, stari od 2 do 3 leta:
  10–15 ml raztopine na dan s kozarcem vode ali drugih tekočin, kot sta sok ali čaj (150 ml), priporočljivo v enem odmerku zjutraj.
  Dojenčki, stari od 6 mesecev do 1 leta (s telesno maso > 7 kg):
  5–10 ml raztopine na dan s kozarcem vode (50 ml), priporočljivo v enem odmerku zjutraj.

  Odmerno posodico po uporabi sperite s toplo vodo iz pipe in je ne vračajte v škatlo dokler se ne posuši. Pri otrocih, mlajših od 12 let, je uporaba priporočljiva pod zdravniškim nadzorom. Medicinskega pripomočka WAYA Lax® Junior peroralna raztopina ne uporabljajte več kot 30 zaporednih dni. Če simptomi ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom

  Sestava:

  Ena 250 ml steklenica vsebuje: makrogol 4000 125 g. Pomožne snovi: prečiščena voda, citronska kislina, aroma, natrijev benzoat, kalijev sorbat, sukraloza.

  Opozorila:

  Med nosečnostjo in dojenjem se pred uporabo tega medicinskega pripomočka posvetujte z zdravnikom. Pripomoček shranjujte nedosegljivo otrokom! Preprečite stik z očmi. Medicinskega pripomočka ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Ne uporabite, če je ovojnina poškodovana. Pred uporabo medicinskega pripomočka WAYA Lax® Junior peroralna raztopina za primer fekaloma se posvetujte z zdravnikom.

  Shranjevanje:

  Rok uporabnosti je naveden na škatli in nalepki ter velja, če je ovojnina izdelka neoporečna in se izdelek pravilno shranjuje. Medicinskega pripomočka ne uporabite po datumu izteka roka uporabnosti ali če je ovojnina odprta ali poškodovana. Medicinski pripomoček shranjujte tesno zaprt na hladnem in suhem mestu, zaščitenem pred svetlobnimi ter toplotnimi viri. Medicinski pripomoček WAYA Lax® Junior peroralna raztopina uporabite v 3 mesecih po odprtju. Ne shranjujte v hladilniku.

  Pakiranje: 250 ml

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Ustna votlina

  Oblika

  Tekočina

  Pakiranje

  250 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Waya Lax Junior raztopina, 250 ml”

  Morda vam bo prav tako všeč…