Miradent Mirawhite gel za bele zobe, 100 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Miradent Mirawhite gel za bele zobe, 100 ml

7,36 

Delci v zobni kremi Mirawhite gel čistijo in loščijo ter odstranjujejo površinska zabarvanja zob, ki so nastala zaradi uživanja kave, čaja, rdečega vina ali nikotina. Po uporabi so zobje opazno bolj beli. Fluorid v Mirawhite gelu nudi učinkovito zaščito pred kariesom.

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 732930Kategoriji: ,

  Opis

  Miradent Mirawhite gel za bele zobe. Delci v zobni kremi Mirawhite gel čistijo in loščijo ter odstranjujejo površinska zabarvanja zob, ki so nastala zaradi uživanja kave, čaja, rdečega vina ali nikotina. Po uporabi so zobje opazno bolj beli. Fluorid v Mirawhite gelu nudi učinkovito zaščito pred kariesom.

  Uporaba:

  Uporabite 1-2 krat dnevno, namesto svoje običajne zobne kreme. Nanesite na zobno ščetko in čistite zobe 1-2 minuti. Ob koncu zobno kremo le izpljunite, ne izpirajte.

  Sestava (INCI):

  Aqua, Glycerin, Silica, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Sodium Gluconate, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Sodium Methylparaben, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Chloride.

  Vsebuje:

  Natrijev fluorid 1450 ppm

  Pakiranje: Miradent Mirawhite gel za bele zobe, 100 ml

  Miradent Mirawhite shine pero za beljenje zob, 1 pero

  Mirawhite shine pero za beljenje zob omogoča enostavno in varno beljenje zob doma. Gel deluje na osnovi Ardox-X® tehnologiji. Gre za spojino tekočega ogljika z oksaboratom, ki beli zobe v procesu oksidacije. Naravna belina zob je dosežena z učinkom aktivnih molekul kisika, ki raztopijo madeže na zobeh in odstranjujejo zabarvanje s površine zob.

  Brez vsebnosti in delovanja peroksida.

  Izdelek vsebuje enostaven aplikator v obliki čopiča, ki omogoča enostavno in higiensko nanašanje na zobe. Omogočena tudi točkasta aplikacija. Raztaplja se v vodi in slini, je pH nevtralen in nežen do sklenine ter dlesni. Ne povzroča poškodb ali mehčanja plomb.

  Rezultat so do pet odtenkov bolj beli zobje. Učinek beljenja je daljši napram izdelkom s peroksidom, saj Mirawhite shine gel ne razjeda zobne sklenine.

  Pero za beljenje zob je drobno, primerno za na pot.

  UPORABA:

  Priporočen reden nanos gela najmanj 7 dni zjutraj in zvečer. Pri zobeh, na katerih učinek beljenja ni zadosten, postopek ponovite in pri tem izpustite že pobeljene zobe.

  1. Umijte si zobe in počakajte vsaj 30 sekund, da se posušijo. Suhi zobje naj ne pridejo v stik z jezikom ali ustnicami.

  2. Obrnite dozirni obroček, dokler se gel ne pokaže na čopiču. Na zobe nanesite tanko plast belilnega gela; premikajte se postopoma iz zoba na zob s potegi gor in dol. Če je potrebno, čopič ponovno navlažite z gelom.

  3. Po nanosu gela na vse zobe, imejte odprta usta in počakajte, da se gel posuši. Ustnice naj vsaj 60 sekund ne pridejo v stik z zobmi. Po 60 sekundah sperite z vodo.

  4. Čopič za nanašanje pokrijte, da preprečite sušenje gela.

  Po nanosu gela na zobe ne kadite, pijte ali jejte vsaj 30 minut.

  Najboljši učinek je dosežen po dveh tednih uporabe belilnega gela.

  SESTAVA (INCI):

  Aqua, Glycerin, Silica, Phthalimidoperoxycaproic Acid, Sodium Gluconate, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Sodium Methylparaben, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Chloride.

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Dlesni, zobje

  Oblika

  Gel

  Pakiranje

  100 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Miradent Mirawhite gel za bele zobe, 100 ml”

  Morda vam bo prav tako všeč…