Čaj za dojenčke, 100 g

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Čaj za dojenčke, 100 g

6,26 

Pomaga pri krčih v prebavilih in napenjanju pri dojenčkih.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 862007 Kategoriji: ,

Opis

Čaj za dojenčke pomaga ob krčih v prebavilih in napenjanju pri dojenčkih. Otroku ga lahko ponudite tudi kot napitek med obroki, vendar se o uporabi zdravilnega čaja v obdobju, ko otroka še dojite, posvetujte s pediatrom.

Zdravilni čaj vsebuje plodove navadne kumine, plodove grenkega navadnega komarčka in plodove vrtnega janeža. Sestavine zdravilnega čaja vsebujejo eterična olja in druge učinkovine, ki pomirjajo krče v prebavilih, olajšujejo izločanje črevesnih plinov in delujejo protibakterijsko.

Uporaba:
Pri uporabi zdravilnega čaja natančno upoštevajte navodila za uporabo. Če ste negotovi, se posvetujte s farmacevtom.
Polovico čajne žličke zdravilnega čaja prelijte s skodelico vrele vode (150 ml), pokrito pustite stati 10 minut in nato precedite. Otroku dajte sveže pripravljeni čaj po potrebi, vendar ne več kot tri skodelice dnevno.

Če menite, da je učinek zdravilnega čaja premočan ali prešibak, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Opozorila:
Če jemljete ali ste pred kratkim jemali katerokoli zdravilo, tudi če ste ga dobili brez recepta, v Navodilu za uporabo preverite medsebojno delovanje zdravil. Posvetujte se s farmacevtom ali z zdravnikom, če potrebujete dodatne informacije ali nasvet.

Pri uporabi Čaja za dojenčke bodite posebno pozorni:
Če se otroku stanje pri krčih v prebavilih in napenjanju ne izboljša v 1 tednu, ali se celo poslabša, se posvetujte z zdravnikom.
Posvet z zdravnikom je nujen ob pojavu hudih trebušnih bolečin.

Sestava:
Zdravilni čaj vsebuje plodove grenkega navadnega komarčka (Foeniculum vulgare Miller sp. vulgare var. vulgare, fructus), plodove vrtnega janeža (Pimpinella anisum L., fructus) in plodove navadne kumine (Carum carvi L., fructus).

Pakiranje: 100 g

 

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Usta, ustna votlina

Oblika

Zelišča

Pakiranje

100 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čaj za dojenčke, 100 g”

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X