Autan Tropical suhi sprej, 100 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Autan Tropical suhi sprej, 100 ml

9,06 

Autan Tropical suhi sprej predstavlja najmočnejšo zaščito pred piki tigrastih in tropskih komarjev, klopov in obadov. Nudi zaščito proti navadnim in tropskim komarjem do 8 ur ter proti tigrastim komarjem, obadom in klopom do 4 ure .

Samo še 2 na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 786541 Kategorija:

Opis

Autan Tropical suhi sprej predstavlja najmočnejšo zaščito pred piki tigrastih in tropskih komarjev, klopov in obadov. Nudi zaščito proti navadnim in tropskim komarjem do 8 ur ter proti tigrastim komarjem, obadom in klopom do 4 ure.

Koži daje mehak in suh občutek. Suhi sprej učinkuje tako, da se posuši takoj po nanosu.

Uporaba:

Primeren je za vsakodnevno uporabo na prostem za celotno družino. Še posebno ga priporočamo za zaščito oseb pred insekti, ki potujejo v tropske kraje.

Sprej enakomerno razpršite na dele telesa, ki jih želite zaščititi, pri tem se izognite očem in ustom. Deluje hitro in učinkovito. Nudi zaščito proti navadnim in tropskim komarjem do 8 ur ter proti tigrastim komarjem, obadom in klopom do 4 ure. V primeru, da želite daljšo zaščito, postopek ponovite.

Opozorila:

Hranite izven dosega otrok. Preprečite vdihavanje meglice. Če sprej pride v stik z očmi, jih previdno izperite z vodo. Ne nanašajte na otroške dlani. Uporabljati le v skladu z navodili. Ne uporabljajte na razpokani, opečeni koži ali na ranah. Ne nanašajte na ali v bližino sintetike (razen najlona), pohištva, plastike, ur s kristali, usnja in barvanih/lakiranih površin, vključno z avtomobili. V primeru draženja prenehajte z uporabo.

Pakiranje: 100 ml

Dodatne informacije

Pakiranje

100 ml

Oblika

Sprej

Način / Mesto uporabe

Telo, koža

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Autan Tropical suhi sprej, 100 ml”

Pred oddajo mnenja se morate prijaviti.

Morda vam bo prav tako všeč…