Aptamil AR (Anti Regurgitation) hrana za dojenčke proti polivanju, 400 g

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Aptamil AR (Anti Regurgitation) hrana za dojenčke proti polivanju, 400 g

14,45 

Aptamil AR je posebna hrana za dojenčke, ki so nagnjeni k povečanemu polivanju.

Na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 271977 Kategoriji: ,

Opis

Aptamil AR je posebna hrana za dojenčke, ki so nagnjeni k povečanemu polivanju.

Gre za dietetično živilo za posebne zdravstvene namene, ki je primerno za otroke od rojstva dalje. Ima povečano gostoto, obogateno je z železom, ne vsebuje saharoze in glutena in je lahko prebavljivo. Vsebuje gumi iz zrn rožičevca, ki hrano primerno zgosti in poskrbi, da lažje ostane v želodcu. Povratni tok skozi požiralnik (in s tem polivanje) se tako zmanjša.

Vsebnost:

Beljakovine 1,6 g/100 ml obroka

Maščobe 3,5 g/100 ml obroka

• nasičene: 1,5 g/100 ml obroka

• enkrat nenasičene: 1,4 g/100 ml obroka

• večkrat nenasičene: 0,6 g/100 ml obroka

Ogljikovi hidrati 7,1 g/100 ml obroka

• laktoza: 6,1 g/100 ml obroka

• maltoza: 0,1 g/100 ml obroka

• polisaharidi: 0,8 g/100 ml obroka

Uporaba:

Količino in število obrokov prilagodimo potrebam vsakega otroka posebej. Dojenček praviloma dnevno potrebuje od 150 do 170 ml hrane na kilogram telesne teže. Aptamil AR lahko uporabljate kot edini vir prehrane dojenčkov. O uporabi Aptamila AR se posvetujte z zdravnikom pediatrom. To velja predvsem tedaj, če polivanje ne preneha tudi pri hranjenju z Aptamilom AR.

Opozorila:

Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi začetne mlečne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom.

Natančno upoštevajte navodila za pripravo obroka. Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka. Med hranjenjem otroka nikoli ne pustite samega.

Sestava:

Laktoza (iz mleka), posneto mleko, rastlinska olja (sončnično, kokosovo,sojino in olje enoceličnih organizmov), maltodekstrin, gumi iz zrn rožičevca, kalcijev karbonat, ribje olje, L-cistein hidroklorid, L-askorbinska kislina, emulgator (sojin lecitin), tavrin, holin klorid, natrijev L-askorbat, železov sulfat, inozitol, cinkov sulfat, nukleotidi (uridin-, citidin-, adenozin-, inozin, gvanozin-5-monofosfat), DL-alfa tokoferil acetat, nikotinamid, L-karnitin, bakrov sulfat, pteroilmonoglutaminska kislina, kalcijev D-pantotenat, manganov sulfat, retinil palmitat, DL-alfa tokoferol, D-biotin, tiamin hidroklorid, cianokobalamin, holekalciferol, piridoksin hidroklorid, kalijev jodid, fitomenadion, natrijev selenit.

Pakiranje: 400 g

Dodatne informacije

Pakiranje

400 g

Oblika

Prašek, mleko, hrana

Način / Mesto uporabe

Ustna votlina

Morda vam bo prav tako všeč…