Adaptil električni razpršilec + polnilo za pomirjanje psov, 48 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Adaptil električni razpršilec + polnilo za pomirjanje psov, 48 ml

38,84 

  Ni na zalogi

  Obvesti me, ko bo izdelek spet na zalogi

  Šifra: 754774Kategorija: Oznaki: ,

  Opis

  Doječe psice naravno proizvajajo pomirjevalni feromon, ki pri mladičih vzbudi občutek umirjenosti in jim pomaga, da se počutijo varno in samozavestno pri nabiranju novih izkušenj in spoznavanju neznanih okolij. Z raziskavami je bilo dokazano, da sintetični analog pasjega pomirjevalnega feromona (D.A.P. – dog appeasing pheromone) zagotavlja občutek varnosti in udobja mladičem in psom vseh starosti.

  ADAPTIL vsebuje D.A.P. in se priporoča za preprečevanje in zmanjševanje vedenja, ki je povezano s stresom pri mladičih in odraslih psih. Dokazano je tudi, da se pri uporabi izdelka ADAPTIL mladiči in odrasli psi med vedenjsko terapijo in treningom bolje odzivajo.

  Učinkovitost izdelka ADAPTIL je bila dokazana v številnih kliničnih študijah, objavljenih v uglednih znanstvenih revijah, ali predstavljena na mednarodnih konferencah (pod blagovno znamko D.A.P. do leta 2011).

  Stres pri psih

  Veliko psov pri prilagajanju novemu okolju ali obvladovanju kratkotrajnih izzivov doživlja stres.

  Pri nekaterih psih se lahko blagi strahovi in skrbi razvijejo v fobije ali stanja, povezana s stresom. Posebno pozornost je treba posvetiti mladičkom med fazo socializacije (od 3 do 16 tednov): zaradi slabih izkušenj ali pomanjkanja izkušenj v tem obdobju se lahko pri psih poveča verjetnost za razvoj vedenjskih težav, povezanih s stresom, v poznejših življenjskih obdobjih (fobije pred glasnimi zvoki, motnje, povezane z ločitvijo itd.)

  Uporaba:

  Električni razpršilec ADAPTIL vsebuje D.A.P. in predstavlja naraven ter priročen način za pomoč pri obvladovanju neželenega vedenja psov v naslednjih stresnih situacijah:

  • neprijetne okoliščine (ognjemet, glasni zvoki, pes ostane sam doma),
  • prilagajanje novemu okolju (posvojitev, selitev v nov dom, nov družinski član ali hišni ljubljenček).

  Električni razpršilec ADAPTIL lahko po potrebi uporabljate skupaj z ovratnico ADAPTIL ali pršilom ADAPTIL glede na dano situacijo (glejte tabelo na koncu navodila). Če želite več informacij, se posvetujte z izbranim veterinarjem.

  ADAPTIL se lahko uporablja tudi pod vodstvom veterinarja ali vedenjskega terapevta ali kot dopolnilo vedenjski terapiji za obvladovanje kliničnih vedenjskih težav, kot o fobije pred glasnimi zvoki, tesnoba ob ločitvi, itd.

  Uporaba električnega razpršilca ADAPTIL ni priporočljiva v primeru hiperaktivnosti ali agresije.

  Uporaba:

  1. Odstranite pokrovček z viale.
  2. Privijte razpršilec na vialo.
  3. Razpršilec vključite v električno vtičnico. Naprava naj bo neprekinjeno vključena 1 mesec.

  Dodatne informacije

  Oblika

  Pršilo

  Pakiranje

  60 ml

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Adaptil električni razpršilec + polnilo za pomirjanje psov, 48 ml”

  Morda vam bo prav tako všeč…