Acetocaustin tekočina za odstranjevanje bradavic, 0,50 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Acetocaustin tekočina za odstranjevanje bradavic, 0,50 ml

13,38 

Acetocaustin je tekočina za odstranjevanje bradavic na rokah in stopalih.

  Na zalogi

  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 716661Kategoriji: ,

  Opis

  Acetocaustin je tekočina za odstranjevanje bradavic na rokah in stopalih.

  Je izjemno učinkovit ter brez kakršnega zamrzovanja. Po pravilni uporabi Acetocaustina bradavica odpade stran. Postopek za odstranjevanje bradavic je temeljit. Acetocaustin raztopina za odstranjevanje bradavic pa ponuja veliko učinkovitost. Zadostuje le 1 nanos tedensko.

  Bradavice se pojavijo predvsem na predelih, kjer sta prisotna vlaga in toplota. Najpogosteje se pojavijo na dlaneh in stopalih (predvsem med prsti). Odstranitev bradavice je lahko dolgotrajen proces; načeloma so bradavice na nogah in rokah zelo trpežne narave. Acetocaustin kot odstranjevalec bradavic je eno izmed najbolj ustreznih načinov, kako temeljito in popolnoma izkoreniti bradavice.

  Acetocaustin je enostaven in varen za uporabo. Zdravljenje bradavičnih izrastkov traja približno pet tednov, nanaša se le 1x na teden.

  Uporaba:

  Uporaba Acetocaustina za odstranjevanje bradavic je varna in enostavna. Najprej nepoškodovano zdravo kožo okoli bradavice zaščitite z viskoznim mazilom, ki je dobro oprijemljiv – na tak način preprečimo, da bi se Acetocaustin raztopina razširila na nebradavičasto kožo. S pomočjo spatule se nanese majhno količino raztopine za odstranjevanje bradavic Acetocaustin. Počakajte, da se tekočina posuši in tako klorocetna kislina začne delovati na bradavico.

  Odstranjevanje bradavic je dolgotrajen postopek (povprečno traja okoli 5 tednov). Acetocaustin tekočina se na način, kot je zgoraj opisano, nanaša le 1-krat na teden. Po povprečno petih nanosih tekočine s klorocetno kislino bradavica izgine. Odstranjevanje bradavice lahko traja tudi manj ali več tednov; kar je odvisno predvsem od same narave bradavice. Z uporabo Acetocaustin tekočine prenehamo, ko vidimo, da je bradavica izginila.

  Nanaša se le 1-krat tedensko, do polne odstranitve (povprečno je potrebno 5 nanosov).

  Kako Acetocausin deluje?

  Sama tekočina proti bradavicam Acetocausin je vodna raztopina klorocetne kisline. To je kislina z nizkim pH, ki kavstično deluje na poroženelo plast bradavice (poškoduje bradavičasto tkivo). Ob nanosu raztopine opazimo, da se vrhnje plasti bradavice belo obarvajo. Te celice so uničene in jih telo zavrne. Po večih nanosih se bradavica spremeni v brezoblično maso, ki odpade stran. Zaradi nizkega pH-ja klorocetne kisline je pomembno, da kožo v okolici brazgotine zaščitimo pred nanosom tekočine. Acetocaustin tekočina je zaščitena pred otroki z varnostnim pokrovčkom. Način za odpiranje je razviden iz priloženih navodil.

  Opozorila:

  Pred uporabo izdelka natančno preberite priloženo navodilo za uporabo!

  Uporablja se lahko pri otrocih in odraslih. Pri otrocih mlajših od 6 let izvaja nanos zdravnik!

  Sestava:

  Klorocetna kislina, prečiščena voda.

  Pakiranje: 0,50 ml

  Dodatne informacije

  Pakiranje

  0,5 ml

  Oblika

  Tekočina

  Način / Mesto uporabe

  Roka, noga, prst

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “Acetocaustin tekočina za odstranjevanje bradavic, 0,50 ml”

  Morda vam bo prav tako všeč…