VBO Premium zobna ščetka za odrasle pink barva

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
VBO Premium zobna ščetka za odrasle pink barva

9,90 70,80 

Zobna ščetka, ki vam resnično očisti zobe. Premium zobna ščetka VBO je prva zobna ščetka s ščetinami iz črnega kremena na svetu.
  Proizvajalec:
  Vsi izdelki
  Šifra: 798442-PKategorije: , , Oznaka:

  Opis

  Dr. Vesna Kaloh, svetovno priznana specialistka za ravnanje zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign, je v sodelovanju z dentalno univerzo Kanagawa na Japonskem razvila edinstveno zobno ščetko.

  Osnovno vodilo razvoja je bilo ustvariti najbolj učinkovito zobno ščetko, ki očisti vse površine zoba. Premium zobna ščetka VBO to zmore, saj ima primerno obliko in velikost glave, da doseže tudi nepravilno postavljene in delno izrasle zobe. Zelo učinkovito jo lahko uporabljajo tudi tisti z ožjo čeljustjo. Ob tem pa so stranske ščetine na vrhovih zožane in podaljšane, da sežejo tudi v medzobne prostore in pod rob dlesni ter s tem očistijo tudi težje dostopna mesta.

  Površine ščetin so zaradi impregniranega črnega kremena hrapave (na mikroskopski ravni), zato bolj učinkovito odnašajo obloge kot klasične gladke ščetine. Zraven tega pa črni kremen ob ščetkanju sprošča negativne ione, kar zmanjša hitrost nastajanja novih zobnih oblog. Črni kremen je ruda, ki se nahaja le na otoku Hokaido na Japonskem.

  • Zobna ščetka, ki vam resnično očisti zobe.
  • Premium zobna ščetka VBO je prva zobna ščetka s ščetinami iz črnega kremena na svetu.
  • Po ščetkanju s Premium zobno ščetko VBO bodo vaši zobje bolj gladki, občutek čistih zob in ust pa bistveno daljši kot pri uporabi klasičnih zobnih ščetk.
  • Ob uporabi Premium zobne ščetke VBO, za dosego resnično čistih zob, ne potrebujete zobne paste. Za doseganje svežine in okrepitev zob z minerali (kalcij, fluor) lahko po ščetkanju uporabite ustno vodo.

  Pakiranje: 1 ščetka, 3 ščetke 6 ščetk in 12 ščetk

  Dodatne informacije

  Način / Mesto uporabe

  Usta, zobje, dlesni

  Oblika

  Zobna ščetka

  Pakiranje

  1 ščetka, 12 ščetk, 3 ščetke, 6 ščetk

  Mnenja

  Zaenkrat še ni mnenj.

  Bodi prvi ocenjevalec “VBO Premium zobna ščetka za odrasle pink barva”

  Morda vam bo prav tako všeč…