Valens D-Natural Vegan ustno pršilo, 12,5 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Valens D-Natural Vegan ustno pršilo, 12,5 ml

15,90 

Ustno pršilo Valens D-Natural Vegan vsebuje 100 % naravno obliko vitamina D3 iz alg, identično tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija. Izdelek je primeren tudi za vegane. 

Izdelek je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

🎁𝗗𝗔𝗥𝗜𝗟𝗢!🎁Ob vsakem nakupu prejmete vzorček Curasept Afterapid gel.

Opis

Valens D-Natural Vegan je inovativno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki omogoča enostavno in natančno odmerjanje ter odlično absorpcijo, ki se prične že v ustni votlini. Izdelek je primeren tudi za vegane, saj vsebuje naravno obliko vitamina D3 iz alg. Gre za obliko, ki je identična tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija. Valens D -Natural Vegan vsebuje 1000 IU vitamina D3, kar je odmerek, ki ga priporočajo tudi strokovnjaki. Izdelek je brez koonzervansov, arome in drugih dodatkov.

Zakaj naše telo potrebuje vitamin D?

Vitamin D je eden od esencialnih vitaminov, ki ga naše telo nujno potrebuje za svoje normalno delovanje. Potreben je za normalno delovanje imunskega sistema, vloga pa ima tudi pri ohranjanju zdravih kosti in zob. Vitamin D je v bistvu hormon, ki ga človeško telo tvori samo ob pravilni in zadostni izpostavljenosti sončnim žarkom. Raziskave kažejo, da kar 80 % Slovencev ni zadostno preskrbljenih z vitaminom D, zato je priporočljivo njegovo dodajanje, zlasti za tiste, ki so premalo izpostavljeni sončni svetlobi in še posebej pozimi, ko je izpostavljenost sončni svetlobi manjša kot v drugih letnih časih. Dodajanje vitamina D je še posebej pomembno pri dojenčkih in otrocih v obdobju rasti oziroma v zgodnjem otroštvu.

Uporaba:

Pred uporabo dobro pretresite. Ob prvi uporabi 3-krat pritisnite na pršilko, da bo začela delovati. Vsebino odmerite neposredno v usta. Priporočen dnevni odmerek je 1 razpršek tik po obroku. Priporočamo zaužitje enega razprška dnevno.

Sestava:

Aktivne sestavine (v 1 razpršku- 0,1 ml): vitamin D3: 25 μg oz. 1000 IU (500 % PDV*). *PDV – Priporočen dnevni vnos

Sestavine: srednjeverižni trigliceridi, vitamin D3 (holekalciferol).

Ustno pršilo Valens D-Natural Vegan je primerno za vegane. Ne vsebuje glutena, konzervansov, želatine, alkohola, laktoze, umetnih barvil in arom.

Proizvajalec surovine razpolaga z naslednjimi certifikati:

  • »Vegan society approved«
  • »Vegetarian society approved«
  • »Kosher« certifikat
  • »Halal« certifikat

Shranjevanje: 

Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 6 mesecih po odprtju.

Varnost:

Ustna pršila Valens so varna za uporabo, saj vsebujejo vitamin D3, naravno obliko vitamina D. Vir vitamina D v izdelku Valens D-Natural Vegan so alge. Vsebnost vitamina D3 v priporočenih dnevnih odmerkih je varna za uživanje.

Opozorila: 

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere in otroci naj ne uživajo večjih odmerkov vitamina D od priporočenih dnevnih vnosov.

Izdelek je opremljen z embalažo v anleškem jeziku. Slovenska navodila si lahko prenesete tukaj

Pakiranje: 12,5 ml

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Valens D-Natural Vegan ustno pršilo, 12,5 ml”