Test za samotestiranje covida-19, 1 test

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Test za samotestiranje covida-19, 1 test

17,28 

Zelo enostaven test za ugotavljanje protiteles v krvi, z izredno visoko občutljivostjo* (za IgG 100 %). Test je registriran za samotestiranje, kar pomeni, da ga lahko kupite vsi in se testirate doma (NI vezan na profesionalno uporabo).

Ni na zalogi

Obvesti me, ko bo izdelek spet na zalogi

Opis

Test za samotestiranje covida-19 je hitri imunokromatografski test za kvalitativno določanje protiteles IgG in IgM proti SARS-CoV-2 iz kapljice kapilarne krvi. Test vsebuje antigene SARS-CoV-2 (t. i. domena za receptorsko vezavo, angl. Receptor Binding Domain, RBD), združene z delci koloidalnega zlata, ki so sposobni odkriti protitelesa IgG in IgM proti SARS-CoV-2. Test za samotestiranje vam pove, ali ste bili v kontaktu z virusom, ki povzroča koronavirusno bolezen covid-19. Test za samotestiranje covida-19, ki temelji na določitvi protiteles, lahko identificira posameznike, ki ne vedo, da so bili okuženi, zato ker niso razvili simptomov ali pa njihovi simptomi niso bili pravilno diagnosticirani. To pomeni, da lahko s testom za samotestiranje ugotovite prikrito (latentno) okužbo, prav tako je primeren
za ljudi, ki so zboleli in ozdraveli. Test je primeren samo za odrasle, za otroke pa le pod nadzorom odraslih oseb.

Zelo enostaven test za ugotavljanje protiteles v krvi, z izredno visoko občutljivostjo* (za IgG 100 %).

Test je registriran za samotestiranje, kar pomeni, da ga lahko kupite vsi in se testirate doma (NI vezan na profesionalno uporabo).  

#Kratek opis uporabe:

Najprej si umijete roke s toplo vodo, razkužite prst in obrišete ostanke alkohola (vse potrebne sestavine so priložene testu), nato se z lanceto zbodete v konico prsta in z mikropipeto odvzamete eno kapljico krvi. Vsebina pipete se izprazni v kvadratek SANG/BLOOD, nato se doda 2 kapljici razredčila v krogec DILUANT/DILUENT. Testno kaseto pustite na ravni površini. Čez 10 minut odčitate rezultat. Rezultata ne odčitate po 20 minutah. Pred uporabo preberite celotna Navodila za uporabo.

Navodila za uporabo, za ogled videa kliknite tukaj.

Razlaga rezultatov:

  • Negativen rezultat: obarva se le kontrolna črtica »C«, in se nikakor ne obarvata črtici pri oznaki »IgG« in »IgM« (ne glede na intenzivnost obarvanja).
  • Pozitiven rezultat: obarvajo se 2 ali 3 črtice na membrani. Ena obarvana črtica se pojavi kot kontrolna (C), druga pa se pojavi pri oznaki »IgG in/ali IgM« ne glede na intenzivnost obarvanja.
  • Neveljaven test: če se kontrolna črtica pri oznaki »C« ne pojavi, pojavi pa se črtica pri oznaki »IgG« in/ali »IgM«, je test kljub temu NEVELJAVEN.

SHRANJEVANJE

  • Testa ne smete zamrzniti. Shranjujte ga v suhem prostoru pri temperaturi med 2 °C in 30 °C.
  • Testna kaseta mora ostati zapečatena v vrečki vse do uporabe.
  • Testa za samotestiranje ne uporabljajte po preteku roka za uporabo, ki je naveden na vrečki iz folije in na zunanji strani škatlice.

VIRUS COVID-19

Covid-19 je akutno respiratorno obolenje, ki ga povzroča okužba z virusom SARS-CoV-2. Virus SARS-CoV-2 spada v isto družino kot virusi, ki povzročajo hudi akutni respiratorni sindrom (SARS). Najpogostejši simptomi obolenja s covidom-19 so vročina, utrujenost in suh kašelj. Nekateri bolniki imajo lahko bolečine, zamašen ali smrkav nos, vneto grlo, drisko ter izgubo okusa in vonja. Ti simptomi so večinoma blagi in se pojavijo postopoma. Nekateri ljudje so okuženi, vendar ne razvijejo simptomov. Večina ljudi (približno 80 %) bolezen preboli, ne da bi pri tem potrebovali bolnišnično zdravljenje. Bolezen se med ljudmi prenaša z drobnimi kapljicami iz nosu ali ust, kadar okužena oseba kašlja ali izdihne. Prenos virusa preko kontakta od kontaminiranih rok do ust je pogosta. Roke si z virusom okužimo, ko se dotaknemo površin, na katerih je ta prisoten. Predvidena inkubacijska doba za covid-19 je od 1 do 14 dni.

VSEBINA PAKETA:

Vrečka s testno kaseto in sušilom (se ga odvrže), sterilna lanceta, 3 pipete, plastenka z razredčilom, alkoholna krpica, sterilna kompresa in obveza.

Pakiranje: 1 set

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Koža, prst

Oblika

Test

Pakiranje

1 set

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Test za samotestiranje covida-19, 1 test”

Morda vam bo prav tako všeč…