SEPT-A-DERM razkužilo za roke z etenolom 5L

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
SEPT-A-DERM razkužilo za roke z etenolom 5L

39,65 

SEPT-A-DERM antibakterijsko, protiglivično, virucidno sredstvo za učinkovito zaščito rok.

Ni na zalogi

Obvesti me, ko bo izdelek spet na zalogi

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 898887Kategorija:

Opis

SEPT-A-DERM antibakterijsko, protiglivično, virucidno sredstvo za učinkovito zaščito rok.

AKTIVNA SNOV: etanol – 80g/100g

PODROČJE UPORABE: PT1: antibakterijsko sredstvo za učinkovito dezinfekcijo vaših rok.

OPOZORILA: Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti izven dosega otrokPRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi.  Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/narodnimi predpisi..

ODSVETOVANA UPORABA Se ne uporablja za roke majhnih otrok. Ne uporabljajte izdelka na otrocih, mlajših od 2 let. Izogibajte se stiku z ustnicami, urezninami, ranami ali razdraženo kožo. Ne nanašaj na pretirano opečeno kožo od sonca.

MOŽNI STRANSKI/NEŽELENI UČINKI: Ponavljajoče izpostavljanje lahko povzroča izsušitev kože pri ljudeh z občutljivo kožo.

NAVODILA ZA PRVO POMOČ PRI STIKU Z OČMI: Izpirajte z obilo vode vsaj 15 minut, oz. dokler draženje ne poneha. Po potrebi poiskati zdravniško pomoč.

SKLADIŠČENJE: Pri temperaturi pod 25 ° C v originalni embalaž in v prezračevanem mestu.

NAVODILA ZA VARNO ODSTRANJEVANJE Prazne posode se obravnavajo kot nevarni odpadek, ker vsebujejo ostanke proizvoda, je potrebno upoštevati vse v varnostnem listu in opozorila na etiketah, čeprav je posoda izpraznjena.

NAVODILA ZA UPORABO IN DOZIRANJE Sprej 5 do 10-krat razpršite na suhe roke in vtirajte, dokler se ne posuši. Pri vtiranju ne pozabite na področje med prsti, nohte, zgornjo površino rok in palca. Tekočino vtirajte, dokler se ne posuši. Pazit je potrebno, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Dezinfekcijsko sredstvo uporabljajte po potrebi. Ob ponovni kontaminaciji ali stiku s kontaminirano površino je potrebna ponovna dezinfekcija rok.

Dodatne informacije

Način / Mesto uporabe

Roke

Oblika

Razkužilo

Pakiranje

5L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SEPT-A-DERM razkužilo za roke z etenolom 5L”

Morda vam bo prav tako všeč…