Microlife kompresorski inhalator NEB 200 za otroke in odrasle

Microlife kompresorski inhalator NEB 200 za otroke in odrasle

69,78 

Kompresorski inhalator primeren za vso družino. Zelo fleksibilen inhalator, ki ga je mogoče uporabljati kot namizno ali prenosno napravo. Inhalator je priročno majhen, kar omogoča enostaven transport in skladiščenje. Omogoča hitro in učinkovito terapijo za zgornje in spodnje dihalne poti.

Brezplačna dostava

Proizvajalec:
Vsi izdelki
Šifra: 769113 Kategorije: , , Oznake: , , ,

Opis

Microlife NEB 200 je kompresorski inhalator primeren za vso družino. Zelo fleksibilen inhalator, ki ga je mogoče uporabljati kot namizno ali prenosno napravo. Inhalator je priročno majhen, kar omogoča enostaven transport in skladiščenje. Omogoča hitro in učinkovito terapijo za zgornje in spodnje dihalne poti.
Uporaba: Bolniki s kroničnimi respiratornimi boleznimi, kot sta astma in bronhitis. Vsi, ki morajo inhalacijsko terapijo izvajati doma in tudi zunaj doma, na potovanju.

Lastnosti:

    • Za inhalacijsko terapijo za zdravljenje astme, kroničnega bronhitisa in drugih respiratornih bolezni,
    • lahko se uporablja kot namizna ali prenosna naprava,
    • doseže celo najgloblje predele pljuč,
    • izjemno fina nebulizacija, priložena obrazna maska (otroška in odrasla), ustni nastavek, nosni nastavek, rezervni zračni filtri, torba, dodatna oprema se lahko razkuži.

Tehnične specifikacije:

Stopnja razprševanja: 0,4 ml/min (NaCl 0,9 %), velikost delcev: 59%, 5 µm/2,83 µm (MMAD), maksimalni prosti zračni pretok: 15 l/min, glasnost: 52 dBA, kapaciteta posode: min. 2 ml; maks. 8 ml, teža: 1306 g, dimenzije: 103 x 160 x 140 mm.
Garancija 5 let.

Pakiranje: 1 set

Dodatne informacije

Oblika

Inhalator

Pakiranje

1 set

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Microlife kompresorski inhalator NEB 200 za otroke in odrasle”

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X