Keto sprej za kuhanje, 150 ml

Dodajte še za 50,00  izdelkov za brezplačno dostavo!
Keto sprej za kuhanje, 150 ml

22,90 

Visoko kakovostni keto sprej, vsebuje rastlinsko MCT kokosovo olje in SCT butiratno olje. Idealno za kuhanje, cvrtje v voku, plitko cvrtje, praženje, peko na žaru. Ne vsebuje potisnega plina.

Dobava 1-4 delovne dni

Šifra: 752655 Kategoriji: ,

Opis

KETO sprej, MCT kokosovo & SCT butiratno olje

Visoko kakovostni keto sprej, vsebuje rastlinsko MCT kokosovo olje in SCT butiratno olje. Idealno za kuhanje, cvrtje v voku, plitko cvrtje, praženje, peko na žaru. Ne vsebuje potisnega plina.

Srednjeverižni trigliceridi (MCT) in trigliceridi s kratkimi verigami (SCT) so nasičene maščobne kisline, ki se v telesu presnovijo povsem drugače kot ostali dolgoverižni trigliceridi. Njihova posebnost in prednost je hitra absorpcija v telesu in sposobnost, da se izjemno hitro presnovijo, zaradi česar so odličen vir energije, po vrhu pa  se ne shranijo kot maščobno tkivo.

Keto sprej je še posebej popularen pri športnikih, ki uživajo visoko beljakovinsko dieto z nizkim vnosom ogljikovih hidratov. Priporoča pa se tudi posameznikom, ki se izogibajo rastlinskim oljem zaradi njihove težje presnove.

Povprečne hranilne vrednosti na 100 g
Energijska vrednost 3.698 KJ / 899 kcal
Maščobe / od tega nasičene maščobe 100 g / 100 g
Ogljikovi hidrati / od tega sladkorji 0 g / 0 g
Beljakovine 0 g / 0 g
Sol 0 g

Uporaba:

Odstranite pokrov, z jakostjo pritiska na pumpico izbirate med kapljanjem, curkom in pršenjem. Pršite v neogreto posodo z razdalje med 15 in 23 cm.

NEVARNO: Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom; lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne pre­lu­k­n­jaj­te ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Ne vdihujte pršila. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Ne hraniti v hladilniku. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Hraniti zaklenjeno. Hraniti izven dosega otrok. Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi predpisi.

Pred uporabo preberite etiketo!

Uporabno najmanj do konca datuma, odtisnjenega na dnu.

Sestava: 

MCT kokosovo olje, SCT butiratno olje in aroma kokosa.

Pakiranje: 150 ml

Dodatne informacije

Oblika

Sprej

Pakiranje

150 ml

Morda vam bo prav tako všeč…

X
X